Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Δελτίο Τύπου ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Διρφυων Μεσσαπιων.

ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων «Οι πολίτες θέλουν τη ΝΔ δυνατή και αποφασιστικά δίπλα στα προβλήματά τους»

Το μήνυμα των Ευρωεκλογών ήταν σαφές και δεν χωρά παρ-ερμηνείες από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αποδοκιμάστηκαν περίτρανα από τους πολίτες στην κάλπη.
Η ΝΔ στάθηκε όρθια και στην Εύβοια, ενώ τα αποτελέσματα πανελλαδικά δείχνουν πως οι πολίτες δεν αναζητούν αλλού σωτήρες, αντίθετα εξακολουθούν να πιστεύουν στη δυναμική.... της, εμπιστεύονται τον Πρωθυπουργό και η στροφή ποσοστού ψηφοφόρων σε όμορους πολιτικά χώρους, ή στην αποχή ήταν μήνυμα, «να γίνουμε καλύτεροι» και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της κυβέρνησης μας. 
 Άλλωστε και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή τόνισε πως «Από τώρα οι εκλογές αυτές γίνονται αφετηρία μιας νέας διαδρομής προς το 2027. Γι’ αυτό από αύριο στρεφόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα, για περισσότερη δουλειά και λιγότερες αδυναμίες. Πιστεύω πάντα στη σοφία του ελληνικού λαού. Είναι καλύτερα που έστειλε τώρα το μήνυμα, γιατί έχουμε ακόμα τρία χρόνια μπροστά μας και χρέος μου είναι να αποκωδικοποιήσω σωστά τα μηνύματα και να προχωρήσω στις διορθωτικές κινήσεις που θα δείξουν στους πολίτες ότι λάβαμε το μήνυμά τους». 
Αυτό το μήνυμα το λάβαμε κι εμείς τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων και συνεχίζουμε τη δουλειά από το δικό μας μετερίζι και με τις δικές μας δυνάμεις, για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στον πολίτη και να τον φέρουμε κι αυτόν πιο κοντά στο κόμμα. 
Ήταν μια δύσκολη προεκλογική περίοδος, που υπηρετήσαμε με τον καλύτερο τρόπο και με ελάχιστους στο πλευρό μας, στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων. 
Δώσαμε μάχη με αξιοπρέπεια και συνέπεια στις θέσεις της παράταξής μας. 
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της ΔΗΜΤΟ, τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και αγωνίστηκαν μαζί μας, και τους τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, , Θανάση Ζεμπίλη Σίμο Κεδίκογλου και Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, που επισκέφτηκαν προεκλογικά τον Δήμο μας, στα πλαίσια επικοινωνίας των θέσεων του κόμματος στους πολίτες.
Δυστυχώς είμαστε στη θέση, να ευχαριστούμε μόνο αυτούς, αφού κανένα κομματικό κλιμάκιο απ’ όσα βρέθηκαν προεκλογικά στο νομό μας, ούτε κανείς από την ΔΕΕΠ, ούτε καν ο υπεύθυνος για τις ευρωεκλογές της ΝΔ στην Εύβοια, ούτε ακόμα και ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, δεν εμφανίστηκαν στο Δήμο μας, να ενημερώσουν τους πολίτες, να συζητήσουν μαζί τους, να στηρίξουν τη μάχη της ΔΗΜ.ΤΟ. 
Όμως δίνουμε υπόσχεση σ’ όσους μας εμπιστεύτηκαν πως συνεχίζουμε, θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για την κοινωνία μας και τα προβλήματα των συμπολιτών μας. 
Η μοναξιά μας στην μάχη, μας έκανε πιο αποφασιστικούς και οι δεσμοί που αναπτύξαμε με φίλους του κόμματος και απλούς δημότες Διρφύων – Μεσσαπίων, μας δίνει τη δύναμη να παλέψουμε αποτελεσματικά, κοιτώντας τους στα μάτια και στο μέλλον. 
Μαζί συνεχίζουμε! 

Για τη ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων - Μεσσαπίων
Ο Πρόεδρος 
Μιχάλης Καλαβρής