Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

φαπούλες

 - Συγνώμη, αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Περιφερειακή Σύμβουλο κυρία Σοφία Χονδρογιάννη και έχουμε κάθε δικαίωμα να σχολιάζουμε, όχι τα προσωπικά της, αλλά την παρουσία της στην Περιφέρεια Στερεάς με την παράταξη του κυρίου Κώστα Μαρκόπουλου. Όπως η κυρία Χονδρογιάννη κάνει.... τα δικά της σχόλια για άλλους, έτσι κι εμείς σχολιάζουμε την ίδια.

- Η κυρία Χονδρογιάννη σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής εργασίας και κοινωνικής μέριμνας, ζητούσε με τον ποιο επίσημο τρόπο να χρηματοδοτηθεί η ομάδα εθελοντισμού όπως λέει πως διαθέτει, αλλά η οποία δεν έχει καμία νομική υπόσταση. Κυρία Χονδρογιάννη πρέπει να το καταλάβετε. Όποιος αιρετός πετύχει την χρηματοδότηση με δική του απόφαση, για δική του ομάδα ή φορέα, θα παρανομήσει. Το Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει, είναι παράνομο.

- Και κάτι ακόμη. Μιλάτε συνεχώς για την εθελοντική ομάδα που έχετε και λέτε πως πληρώνετε πολλά χρήματα για αμαξίδια, για μερεμέτια, για πάνες κλπ προς τους έχοντες ανάγκη. Εμείς δεν παρακολουθούμε το έργο σας και μακάρι η προσφορά σας να είναι μεγάλη. Ως αιρετός όμως θα πρέπει να ξέρετε  πως θα πρέπει για όλα να ακολουθήσετε την νόμιμη οδό. Δηλαδή παραστατικά για όλα.