Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Η Σοφία προτείνει τα πάντα

 - Η Σοφία εκλέχθηκε περιφερειακή σύμβουλος με την 3η σε ποσοστά παράταξη και συμμετέχει και σε κάποιες επιτροπές για το καλό μας. Την ακούσαμε κάποιες φορές σε συνεδριάσεις της επιτροπής εργασίας  και κοινωνικής μέριμνας και πραγματικά διαπιστώσαμε πως δεν έχει αλλάξει κάτι. αφού το εγώ της.... παραμένει στην κορυφή.
Πιστεύει πως είναι δίπλα στον κάθε πολίτη που έχει ανάγκη, στο κάθε άτομο με ειδικές ανάγκες και πως όλοι οι άλλοι, δεν κάνουν τίποτα;
Αγαπητή κυρία, να τα λέτε αυτά και να τα κάνετε, όταν έχετε και κάποια θέση εξουσίας. Είχατε, αλλά δεν κάνατε τίποτα από όλα όσα ζητάτε να γίνουν σήμερα. Την καλημέρα μας λοιπόν κυρία Σοφία και να ξέρετε πως τον εθελοντισμό δεν τον έχουμε ως εργαλείο για να μαζεύουμε ψήφους.
Υπάρχουν και εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους χωρίς να εξαργυρώνουν την προσφορά τους αυτή.
Κυρία Σοφία και κάτι τελευταίο. Το έργο της κάθε ομάδας εθελοντών δεν έχει ανάγκη από αυτοπροβολή.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί λέτε συνεχώς πως κάνετε πολλά ως ομάδα εθελοντών, αλλά δεν έχετε πιστοποίηση, επειδή δεν έχετε χρήματα να δώσετε για τις διαδικασίες.
Κυρία Σοφία, να ξέρετε πως όταν κάποιος συμμετέχει σε επιτροπή η οποία αποφασίζει να χρηματοδοτήσει κάποιους με χρήματα της πολιτείας, δεν μπορεί να χρηματοδοτεί τον εαυτό του.