Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Τι να απαντήσω στον πολλά βαρύ προπονηταρά της Εύβοιας;  Τουλάχιστον από το 2019 μέχρι σήμερα στο άθλημα του ύψους και στην κατηγορία Κ18  η 5η θέση στο ύψος που πήρε χθες η Κερασία Γκάρα, ήταν μακράν η καλύτερη για αθλήτρια της Εύβοιας. Από το 2019 μέχρι και σήμερα στις γυναίκες στο ύψος είχαμε θέση από 8η μέχρι και στο να μην..... έχουμε καν συμμετοχή!!!
Στους άνδρες αυτά τα χρόνια είχαμε από 7η θέση μέχρι και 22η, αλλά και τώρα στο να μην υπάρχει καν συμμετοχή.
Για να το κλείσω το θέμα, θα γράψω για τον προπονηταρά που ρίχνει λάσπη, πως εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι και έτσι ο ίδιος κρίθηκε και οδηγεί το σωματείο το οποίο τον εμπιστεύθηκε στο πουθενά.
Η Κερασία έχει στόχους και δεν θα σταματήσει μέσα από την προπόνηση και μόνο, να τους πετύχει. Ακούει την προπονήτριά της, όπως άκουγε και τον προπονηταρά, αλλά υπάρχει μια διαφορά. Η κυρία Ιωάννα Σιώμου δεν θα φτάσει στο σημείο να "χτυπάει" μια αθλήτριά της, μόνο και μόνο για να την μειώσει. Δεν το έχει ανάγκη αυτό.
Ραντεβού στην κερκίδα πλέον ως θεατές κι εγώ κι εσύ προπονηταρά μου. Εγώ για να καμαρώνω το παιδί μου κι εσύ για να βλέπεις και να μαθαίνεις, αφού αθλητή σε τελικούς δεν βλέπω να έχεις.