Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ηρεμήστε όλοι

 - Κανονικά θα έπρεπε να μην μας ενδιαφέρει όλο αυτό που συμβαίνει στην ΕΠΣ Εύβοιας και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει όλοι να ρίξουν νερό στο κρασί τους, να βρούνε αυτό που τους ενώνει, ώστε να προσφέρουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και όχι να επικρατήσει η αχαριστία και όλα αυτά μαζί να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στο ....ποδόσφαιρο της Εύβοιας.

- Ο εγωισμός δυστυχώς έχει επικρατήσει και το ΕΓΩ κάποιων δημιουργεί προσωπικότητες με σημαία την αχαριστία. Πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει αυτό το κακό; Όσο κι αν κρύψουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι, αυτά είναι γνωστά και θα τα ζήσουμε έντονα με την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων.

- Τις δικές μας θέσεις και απόψεις τις ξέρουν όλοι και εμείς δεν τις κρύψαμε ποτέ. Δικαιωθήκαμε σε πολλά και όλοι σήμερα ξέρουμε πως πρόσωπα τα οποία συμμάχησαν τα τελευταία χρόνια, σήμερα δεν λένε ούτε καλημέρα και αυτό δεν είναι καλό. Τι δυσκολεύει λοιπόν κάποιους εκεί στην ΕΠΣΕ να καταλάβουν, πως αν πραγματικά θέλουν να προσφέρουν, πρέπει να πάψουν να απαιτούν και να συνεργαστούν.

- Εμείς εδώ και κάποια χρόνια δεν έχουμε ούτε καλημέρα με τον πρόεδρο, αλλά δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Στις σχέσεις με τους διαιτητές, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Θα ακουστούν πολλά και θα τραυματίσουν περισσότερο το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Κανονικά εμείς θα έπρεπε να χαιρόμαστε, γιατί μας χαρακτήρισαν κακούς, τότε που τα γράφαμε και σήμερα μας λένε πως είχαμε δίκιο. Δώστε λύση κύριοι γιατί αν επικρατήσει το ΕΓΩ, θα έρχεται ο νέος πρόεδρος κύριος Γκαγκάτσης να σφυρίζει στους αγώνες.