Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

σουτάκια

 - Δεν ανακοινώθηκε προπονητής από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας, αλλά πιστεύουμε πως σύντομα θα γίνει κι αυτό. Υπάρχουν άραγε πολλές επιλογές για την νέα διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Πεππέ; Δεν νομίζουμε πως δεν υπάρχουν προπονητές διαθέσιμοι, αλλά η νέα,,,, διοίκηση πρέπει να προσέξει πολύ και να κάνει σωστή επιλογή.

- Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα άλλαζε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα και βρισκόταν πάντα ένα βήμα από τον υποβιβασμό. Τώρα η νέα διοίκηση πρέπει να επιστρέψει στην σοβαρότητα  και να εμπιστευθεί έναν προπονητή ο οποίος να ξέρει την ομάδα και να μπορεί να αξιοποιεί και τα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες.

- Πρόεδρε κύριε Πεππέ κάντε μια καλή αρχή και βάλτε τις βάσεις, για να δημιουργηθεί και πάλι μια δυνατή ομάδα η οποία θα διεκδικεί την άνοδο και όχι να θέλει βοήθειες για να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.

- Η δική μας άποψη λέει  πως περίπτωση να είναι προπονητής ο κ. Βαλκάνος δεν υπάρχει. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Στην Ερέτρια υπάρχει ο κ. Τσαραντάντης, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και είναι αυτός που με τις ακαδημίες δημιούργησε το μέλλον της ομάδας της Ερέτριας.  Δεν ξέρουμε αν ο ίδιος θα έλεγε ΝΑΙ σε μια πρόταση, αφού την χρονιά που πέρασε, τον απομάκρυναν για λόγους που δεν είχαν βάση και είδαμε τι έγινε στην συνέχεια. Πάντως για εμάς είναι η καλύτερη περίπτωση. Καλέστε τον και δώστε του για τουλάχιστον δύο χρόνια την ομάδα.