Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΟΓΑ

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου
από τον ΟΓΑ

Ενισχύοντας τις κοινωνικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές παροχές προς τους ασφαλισμένους αγρότες και συνταξιούχους του ΟΓΑ, η διοίκηση του Οργανισμού μέσω της «Αγροτικής Εστίας» αποφάσισε να διαθέσει κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2009 και κατά τη χειμερινή 2009-2010 δωρεάν εισιτήρια θεάτρου σε 80.000 άτομα, συνολικού ύψους 1.360.000 ευρώ.
Το πρόγραμμα της δωρεάν παροχής δελτίων θεάματος (εισιτήρια θεάτρου) απευθύνεται σε ασφαλισμένους, συνταξιούχους, καθώς και στα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη των οικογενειών τους. Επίσης, θα διατίθενται εισιτήρια θεάτρου και για παιδικές σκηνές.
Η διανομή τους θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου
και θα συνεχιστεί μέχρις εξαντλήσεως τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα δελτία θεάματος μαζί με τον κατάλογο των συμβεβλημένων θεάτρων, από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) όλης της χώρας.
Για την παραλαβή των εισιτηρίων οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίζουν βιβλιάριο υγείας του ΟΓΑ σε ισχύ (ατομικό και των προστατευόμενων μελών τους), απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή απόδειξη καταβολής εισφορών ασφαλισμένου και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.