Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση του έργου:
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ (κάθετων οδών)
& ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΗΘΟΥ».


Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009, Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης και ο εκπρόσωπος της Κ/Ξ ΖΗΣΗΣ Κ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ Α. ΛΑΛΑΚΟΣ, κ. Ζήσης Αγγελάτος, υπέγραψαν την εργολαβική σύμβαση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ (κάθετων οδών) & ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΗΘΟΥ».
Η δημοπρασία του έργου έγινε στις 24-2-09 με προϋπολογισμό Δημοπρασίας 160.500,00 € και μειοδότης αναδείχθηκε η Κ/Ξ ΖΗΣΗΣ Κ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ Α. ΛΑΛΑΚΟΣ, με ποσοστό μέσης έκπτωσης 3%.
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς με την εκτέλεση του έργου, ολοκληρώνονται οι υποδομές πρόσβασης της νέας πλατείας, ενώ παράλληλα δημιουργείται άλλος ένας σύγχρονος χώρος άθλησης στην περιοχή της Κανήθου.


Το έργο θα περιλαμβάνει:
τη δημιουργία κάθετων προσβάσεων στην πλατεία Κανήθου
(η μια είναι στην οδό Σολωμού και η άλλη στην οδό Σαχίνη) και την επένδυση των κλιμάκων (και στις δυο πλευρές) με μάρμαρο Την δημιουργία του δικτύου απορροής των όμβριων υδάτων, με τη τοποθέτηση νέων φρεατίων και αγωγών για την σύνδεση τους στο κεντρικό δίκτυο της ΔΕΥΑΧ.
Την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 και την επίστρωσή του με τάπητα συνθετικών ινών, πληρωμένου μα χαλαζιακή άμμο και ελαστικούς κόκκους
Σημειωτέον, μετά τη βεβαιωμένη περαίωση των εργασιών, ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να συντηρεί το έργο, για διάστημα 15 μηνών.