Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΓΕΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια της προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας προς το κοινωνικό σύνολο, κατά το διάστημα 29 Ιουνίου έως και 03 Ιουλίου 2009, Υγειονομικό Κλιμάκιο της θα επισκεφθεί τη νήσο Σκύρο, με σκοπό την παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους και στα μέλη οικογενειών των υπηρετούντων στελεχών της.
Η αποστολή αποτελείται από Υγειονομικούς Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς ειδικοτήτων Παθολογίας, Πνευμονολογίας, Ορθοπεδικής, Καρδιολογίας, Οφθαλμολογίας, Βιοπαθολογίας, Γυναικολογίας, Χειρουργικής, Ακτινολογίας, Ουρολογίας, Οδοντιατρικής, Δερματολογίας, Νοσηλευτικής, Βοηθού Νοσηλευτού, Βοηθού Βιοπαθολόγου, καθώς και τεχνικού ιατρικών μηχανημάτων, ώστε να είναι δυνατή η παροχή ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας ιατρονοσηλευτικής φροντίδας.
Το υγειονομικό κλιμάκιο οργανώθηκε και θα λειτουργήσει με την εποπτεία του Ταξχου (ΥΙ) Χρήστου Γρηγορέα, Υποδιοικητή του 251 ΓΝΑ, ο οποίος ορίζεται και αρχηγός της αποστολής. Ο χώρος παροχής των υπηρεσιών θα είναι το Κέντρο Υγείας της νήσου Σκύρου.

Αντισμήναρχος (Ι)
Δημ. Τσιρογιαννίδης