Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η πρώτη "μάχη"
Με δεδομένα τα πολλά προβλήματα και την απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να καλύψει τα κενά δίνοντας χρόνο στους νέους παίκτες της ομάδας, ετοιμάζεται η Λάρισα για την αυριανή (22:15 Novasports 1) αναμέτρηση με τη Ρέικιαβικ, στον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.
"Ηταν λίγος ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας, αλλά τις τελευταίες ημέρες ρίξαμε όλο το βάρος για να ετοιμάσουμε τους παίκτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο ματς αυτό. Μπορεί να μας βγουν και σε καλό οι πολλές απουσίες, καθώς τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα πάρουν εμπειρίες που μπορούν να τα βοηθήσουν στο μέλλον" δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ που παραδέχθηκε ότι "... για πρώτη φορά στην καριέρα μου έχω τόσο περιορισμένες επιλογές".
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι "...στόχος είναι πάντα η νίκη και γι'αυτή θα παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε από αύριο την υπόθεση πρόκριση".
Οσο για την ισλανδική ομάδα, τόνισε: "Είναι επικίνδυνη στις στημένες φάσεις, ενώ διαθέτει κάποιους παίκτες με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ο Πορτογάλος αριστερός μπακ χαφ (Ζορντάο Ντιόγκο), ο κόφτης με το νούμερο 6 (Σέβαρσον) και ο Ολλανδός στην επίθεση (Ράικομαρ)".
Για τα μεταγραφικά επανέλαβε ότι στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση δύο επιθετικών και ενός αμυντικού. Επίσης, στην συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η "βυσσινή" αποστολή, παρών ήταν και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας ο οποίος δήλωσε: "Δουλέψαμε καλά στο διάστημα αυτό και ήρθαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε την πρόκριση.
Αυτό που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε είναι οι ειδικές συνθήκες που συναντήσαμε εδώ, δηλαδή το κρύο και το γεγονός ότι έχουμε ημέρα σχεδόν 24 ώρες". Στο μεταξύ, όσον αφορά τη συγκρότηση της ενδεκάδας, ο Ουζουνίδης παραδέχθηκε γελώντας ότι είναι πολύ εύκολο για κάποιον να την προβλέψει, "με τόσα προβλήματα που έχουμε"/.
Συγκέκριμενα απουσιάζουν οι τραυματίες Γιαννακόπουλος, Κατσιαρός, Βενετίδης και για διάφορους λόγους οι Αμπουχατζίρα, Ντέλσον.
Ετσι, η... εύκολη ενδεκάδα όπως είπε ο Ουζουνίδης, θα αποτελείται από τους: Μάλαρζ, Τριποτσέρης, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Ααράμπ, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Βλασόπουλος, Σίμιτς, Τουάμα, Τσίγκας.
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι Σερεμέτ, Μπαλής, Λαμπρόπουλος, Μιούλερ, Σιατραβάνης και ο Τουμέρ Μετίν ο οποίος είναι ανέτοιμος και δεν θα αγωνιστεί.