Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΑ.Ο.Σ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
Χαλκίδα, 18.09.2009
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΥΒΟΙΩΤΗ, ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

Φίλε συμπατριώτη
Έπειτα από 7 χρόνια μάχιμης παρουσίας στον ΛΑ.Ο.Σ. και αγώνα για Ελλάδα, αγώνα για τον ξεχασμένο από όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις Νομό μας,
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ!
Έχεις πολλούς λόγους
για να το κάνεις:
-Είμαι νέος άνθρωπος, νέος επιστήμονας και με αστείρευτη διάθεση να ΔΟΥΛΕΨΩ για να βγει η Εύβοια από το περιθώριο! Στον Νομό μας πολλοί πολιτικοί δηλώνουν την αγάπη τους για την Εύβοια, πρώτα όμως αγαπούν τον εαυτό τους! Όσοι με γνωρίζουν, όσοι ξέρουν τους αγώνες μου, αν και είμαι Ευβοιώτης, για την Κύπρο, αγώνες με τις κάννες του «Αττίλα» απέναντι να σε σημαδεύουν, γνωρίζουν πως για εμένα ο αγώνας είναι υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Όχι υπέρ ΠΑΡΤΙΔΟΣ!
-Είμαι ένας από εσάς! Δεν είμαι γιός ούτε ανηψιός πρωθυπουργού ή βουλευτή! Είμαι ένας νέος που για να σπουδάσει (δύο πανεπιστημιακά πτυχία, συγγραφέας17 βιβλίων) δούλευε ταυτόχρονα σκληρά, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά του λαού μας.
-Είμαι σταθερός και ακλόνητος ιδεολογικά. Δεν έχω παράδοση στο να μεταπηδώ από το ένα κόμμα στο άλλο. Μάχομαι ως αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στην Εύβοια από τότε που υπάρχει ΛΑ.Ο.Σ.
-Στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από τις εκλογές του 2007, ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ, όπως συνηθίζουν άλλοι. Ήμουν διαρκώς στην Εύβοια και τα χωριά της, περιοδεύοντας κάθε μήνα από την Ιστιαία μέχρι το Κάβο Ντόρο! Και χωρίς να είμαι βουλευτής, μετέφερα στη Βουλή μέσω των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. 92 προβλήματα του Νομού μας.
-Ο ΛΑ.Ο.Σ. δίνει μάχες και τις κερδίζει γιατί πλάι στον ηγέτη Γιώργο Καρατζαφέρη μπήκαν στη Βουλή νέα παιδιά! Ποιος πατριώτης δεν γνωρίζει και δεν εκτιμά σήμερα τον Μάκη Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Θάνο Πλεύρη, τον Κώστα Αιβαλιώτη, τον Κυριάκο Βελόπουλο; Στηρίξτε ένα τέτοιο παιδί, έναν Ευβοιώτη, που θα παλέψει μέσα στη Βουλή για την Εύβοια!
-Στον ΛΑ.Ο.Σ. είμαστε ξεκάθαροι: Πολιτική για τον λαό, όχι μόνο για τους καρχαρίες του μεγάλου και ασύδοτου κεφαλαίου! Έξω η Τουρκία από την Ευρώπη! Έξω ΤΩΡΑ όλοι οι παράνομοι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει την πατρίδα μας ανθρωπολογικό τσίρκο! Πάταξη της εγκληματικότητας και των κουκουλοφόρων!
Ευβοιώτες συμπατριώτες!
Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την ψήφο σας και τη στήριξή σας! Με μια υπόσχεση: Δεν θα εξαφανιστώ την επομένη των εκλογών, όπως κάνουν άλλοι! Θα είμαι πλάι σας, σε διαρκή αγώνα για την Εύβοια, όπως κάνω συνεχώς μέχρι σήμερα!
Η απόφαση, σε εσάς!
Με ξεχωριστή εκτίμηση στον καθένα και την καθεμία από εσάς



ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ


ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ