Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Από τον Παναιτωλικό για το 2-2
«Ωραία χρονιά θα περάσουμε» πρώτη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στη Β' Εθνική

Μία ημέρα μετά το 2-2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναιτωλικό στην έναρξη της 2ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής, η ΠΑΕ του Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του κ. Ιωαννίδη, θεωρώντας ότι αδικήθηκε από το αποτέλεσμα.«Άρχισαν τα όργανα!!!
Ευχαριστούμε την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής, που 'με το καλημέρα' της νέας αγωνιστικής σεζόν απέδειξε ότι είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει όρους ισονομίας για όλες τις ομάδες της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Ορίζοντας τον αγώνα έτσι ώστε η ομάδα μας να έχει τρείς μέρες ξεκούρασης από τον προηγούμενο αγώνα, έναντι επτά του αντιπάλου. Την ευχαριστούμε που δεν έλαβαν καν υπ' όψη το αίτημά μας (να μην αγωνιστεί άνευ λόγου Δευτέρα - Παρασκευή) για ορισμό του αγώνα άλλη ημέρα, θεωρώντας το προφανώς παράλογο.
Ή ίσως να μην πρόλαβε να το εξετάσει, αφού ήταν απασχολημένη με το δημοσίευμα 'για πιθανότητα στημένων αγώνων στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής' και την προσπάθεια 'να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση'. Για τον διαιτητή Ιωαννίδη και τους άξιους συνεργάτες του δεν θα κάνουμε κανένα απολύτως σχόλιο.
Είμαστε βέβαιοι ότι από αύριο δεν θα είναι στους πίνακες διαιτητών, γιατί θεωρούμε δεδομένη τη βούληση των αρμοδίων να απαλλάξουν το χώρο από παράσιτα
. Πρέπει να συγχαρούμε τους φιλάθλους μας για την εντυπωσιακή τους παρουσία, τη συμπαράσταση και βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα μας και (κυρίως) την ψύχραιμη αντίδρασή τους απέναντι σε μια τέτοια διαιτησία. Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε μία απορία.
Ο παρατηρητής αγώνα με το πούρο που κυκλοφορούσε στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, τι ακριβώς ήρθε να κάνει στο Αγρίνιο; Υπηρετεί το ποδόσφαιρο και αμείβεται γι' αυτό ή μήπως ήταν εκπρόσωπος της αντιπάλου ομάδος;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Τελικά τα πράγματα στη Β' Εθνική είναι πολύ πιο καλά οργανωμένα απ' ότι στη Γ' Εθνική. Ωραία χρονιά θα περάσουμε !!!».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr