Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟ

«Φτάνει πιά...» η αντίδραση του Πατέρα στον Π. Γιαννακόπουλο

Οι κουβέντες του Παύλου Γιαννακόπουλου, τόσο μετά το τέλος του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ, όσο και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής έφεραν την απάντηση του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος επισήμανε φανερά ενοχλημένος «Φτάνει πιά. Ο Παναθηναϊκός διασύρεται από τη συνεχή εσωστρέφεια». Παράλληλα, ο «ισχυρός» άνδρας του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι οι «πράσινοι» έχουν ελπίδες για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League, πως ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητεύεται από ένα άτυχο αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε και τις θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του γηπέδου στο Βοτανικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα «Πράσινα Νέα»:

- Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε χθες μετά το παιχνίδι, ότι μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται Παναθηναϊκός -διευκρίνισε βεβαίως ότι αναφερόταν στους παίκτες και τον προπονητή- ξεφτίλισαν το όνομα του Παναθηναϊκού. Συμμερίζεστε την άποψη του; «Όχι δεν συμμερίζομαι την άποψη του Παύλου. Ο Παναθηναϊκός δεν “ξεφτιλίζεται” επειδή έχασε ένα αγώνα από λάθη και ατυχία, όσο και αν μας πείραξε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός διασύρεται πρώτα και πάνω από όλα από τη συνεχή εσωστρέφεια. Φτάνει πια».- Πιστεύετε ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στο Europa League;
«Αστειεύεστε; Φυσικά και μπορεί. Πέρσι στον όμιλο του Champions League στον πρώτο γύρο είχαμε μόλις ένα βαθμό ενώ είχαμε χάσει με 3-1 από την Ανόρθωση. Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους αλλά καταφέραμε και πετύχαμε μια συνολικά σπουδαία πορεία γιατί στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι και γιατί η ομάδα είχε την ποιότητα να το πετύχει.
»Φέτος έχουμε ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αγωνιστικά και γι αυτό δεν πρέπει να απογοητεύεται κανείς μας, αλλά να πιστεύει στην ομάδα όπως ο κόσμος της που χθες χειροκρότησε στο τέλος του αγώνα. Καλώ όλους τους Παναθηναϊκούς να στηρίξουν την ομάδα μας και τις προσπάθειες μας σε μια χρονιά που έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι πετυχημένη».- Σήμερα εκδόθηκε και η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, πως σχολιάζετε αυτή την εξέλιξη;
«Αυτή είναι η σημαντική είδηση της ημέρας για τον Παναθηναϊκό. Η έκδοση της οικοδομικής άδειας σηματοδοτεί μια θετική εξέλιξη και ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος για την κατασκευή του νέου μας γηπέδου.
»Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για την πραγματοποίηση αυτού του οράματος. Ευελπιστούμε, στο εξής όλα να προχωρήσουν απρόσκοπτα, ώστε σύντομα ο Παναθηναϊκός να μπει στο σπίτι του κάτι που θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr