Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ "ΓΕΡΜΑΝΟ"
    Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

    Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
   
«Όταν ο Πρωθυπουργός εξεδήλωσε την πρόθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την συγκρότηση Εξεταστικών Επιτροπών στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να αποκατασταθεί η διαφάνεια παντού. Και υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. δεν φοβάται την αλήθεια.
    Αρκεί βεβαίως οι σχετικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ να αποβλέπουν, πραγματικά, στην αποκάλυψη της αλήθειας και όχι στην συγκάλυψή της και στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μεγάλα ζητήματα του σήμερα και του αύριο.
    Δεν πέρασαν πολλές μέρες και οι πολιτικές επιφυλάξεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβεβαιώνονται πλήρως. Καθώς η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ επιδίδεται σε “μαζική βιομηχανική παραγωγή” προτάσεων για Εξεταστικές Επιτροπές, που ήδη - με τη σημερινή που υποβλήθηκε - φθάνουν τον αριθμό πέντε…
   
Η προσπάθεια της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ να εκτρέψει την προσοχή του Ελληνικού λαού από την προφανή αδυναμία του κ. Παπανδρέου να κυβερνήσει αποτελεσματικά, σε αναλώσιμα “θεάματα”, καθίσταται πλέον κραυγαλέα και εκθέτει τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του.
   
Η Ν.Δ. δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ζητάει να έρθουν όλα στο φως.
    Εκείνο, όμως, που δεν θα επιτρέψει
, είναι τα ευτελή επικοινωνιακά παιχνίδια, που έχουν ως στόχο τη συγκάλυψη της πραγματικότητας.
   
Ας ασχοληθεί, επιτέλους, ο Πρωθυπουργός με τα μεγάλα και επείγοντα ζητήματα του τόπου. Και ας μην αναζητεί άλλοθι και προσχήματα για την αβουλία, την ατολμία και την αναποφασιστικότητά του».