Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το Σάββατο 19-12-2009 πραγματοποιήθηκε  η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  της ομάδας μας, και της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 

η  αντιδήμαρχος του δήμου Ληλαντίων κ.Κατσαρή Γιώτα

ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.Παπακωνσταντίνου Γιάννης,

ο διευθυντής της Αγροτικής τράπεζας κ.Επισκόπου Δημήτριος, οι  χορηγοί της ομάδας κ. Αβδούλας Στέλιος [κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Βασιλικού], ο εκπρόσωπος  της εταιρίας  SPICAR AE .κ.Κολλάρας Γεώργιος και οι Αφοι Παύλου. Που μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους προπονητές τους γονείς αλλά και τους φίλους  της ομάδας διασκέδασαν μέχρι της  πρώτες  πρωινές ώρες.



 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού βράβευσε τους μαθητές της σχολής για τις άριστες σχολικές τους επιδόσεις κατά την περσινή σχολική χρονιά.   

Οι μαθητές Ράππος Στέφανος, Μπασινάς Χρήστος,Τσίμης Ευάγγελος,Δέδες Ιωάννης και Λάμπρου Νεκτάριος πήραν τα αναμνηστικά  τους δώρα.
Μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων  και με πρωτοβουλία του Δ.Σ.  της ομάδας και της σχολής συγκεντρώθηκαν χρήματα από τους  παρευρισκόμενους τα οποία θα  προσφερθούν  στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ σε εκδήλωση  που θα πραγματοποιήσει η ομάδα  μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους  μας τίμησαν με την παρουσία  τους
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2010