Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010


Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2
Ο αγώνας ξεκίνησε...
4' Κίτρινη στον Γιάχιτς
8' Μακρινό σουτ του Μαρέσκα, η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση του Αραμπατζή.
16' Καλό σουτ του Σκόκο έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από την δεξιά γωνία του Νικοπολίδη.
25' Ο Τζιμπούρ βγήκε τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη, ο πορτιέρο του Ολυμπιακού τον έβγαλε από την περιοχή τον μάρκαρε και κοντά στο κόρνερ και μάλιστα κέρδισε και το άουτ!
27' ΓΚΟΛ 1-0: Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος αριστερά μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ, ο Μήτρογλου που ήταν σε.......
θέση οφ σάιντ έκανε κίνηση για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και ο βοηθός ακύρωσε το γκολ. Στη συνέχεια, όμως, ο Καλόπουλος πήρε τη φάση επάνω του και αφού έγινε μια μικρή «σύσκεψη» με τους βοηθούς, τελικά κατοχυρώθηκε.
33' ΓΚΟΛ 1-1: Γέμισμα από αριστερά για την ΑΕΚ, ο Μέλμπεργκ έδιωξε άτσαλα, η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή και δεξιά για τον Σκόκο και αυτό με ένα «ξερό» σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Νικοπολίδη.
37' Κίτρινη στον Καράμπελα
40' ΓΚΟΛ 1-2: Απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Σκόκο από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο αριστερό «γάμα» του Νικοπολίδη που φάνηκε να κάνει λάθος εκτίμηση της φάσης.
43' Ωραία κάθετη μπαλιά του Σκόκο για τον Μπλάνκο, αυτός προσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά πιεζόμενος έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
Λήξη του α' ημιχρόνου
Έναρξη του β' ημιχρόνου
52' Κίτρινη στο Ζεράλντο Αλβες
53' Καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Αραούχο να φτάνει λίγο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, σουτάρει, αλλά ο Νικοπολίδης διώχνει σε κόρνερ.
55' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Ζαϊρί στη θέση του Κατσικογιάννη
63' Σέντρα του Γκαλέτι από δεξιά, ο Μέλμπεργκ αφύλαχτος στο πίσω δοκάρι πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
64' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Ντάρμπισιρ στη θέση του Ντιόγκο
65' Αλλαγή για την ΑΕΚ με τον Μάκο στη θέση του Γιάχιτς
66' Σέντρα του Γκαλέτι από δεξιά, ο Αβράαμ Παπαδόπουλος αυτή τη φορά σημάδεψε άουτ με το κεφάλι.
67' Νέα σέντρα από δεξιά, ο Ντάρμπισιρ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόρνερ.
70' Σέντρα του Γκαλέτι από δεξιά, ο Ντάρμπισιρ πήδηξε για την κεφαλιά, δεν βρήκε τη μπάλα και αυτή πέρασε παράλληλα με την εστία.
72' Κίτρινη στον Όσκαρ
72' Σουτ του Όσκαρ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Μαϊστόροβιτς και βγήκε κόρνερ.
74' Αλλαγή για την ΑΕΚ με τον Λαγό στη θέση του Μπλάνκο
77' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Πάντο στη θέση του Μαρέσκα
78' Κίτρινη στον Πάντο
80' Αλλαγή για την ΑΕΚ με τον Ταχτσίδη στη θέση του Σκόκο
84' Σουτ του Καφέ μέσα από την περιοχή και ενώ ήταν φάτσα στον Νικοπολίδη, ο έμπειρος πορτιέρο έδιωξε.
86' Κίτρινη στον Μαντούκα
86' ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ: Σέντρα από αριστερά για τον Ολυμπιακό, ο Τοροσίδης πήρε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ, αν και δεν φαίνεται καθαρά αν έχει σπρώξει τον αντίπαλο αμυντικό.
87' Τετ-α-τετ του Λαγού, διώχνει ο Νικοπολίδης.
93' Σέντρα από δεξιά, ο Τοροσίδης πήρε την κεφαλιά, ο Αραμπατζής πετάχτηκε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Μαρέσκα, Κατσικογιάννης, Οσκαρ, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)