Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΣΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 5-1-10

Το Δ.Σ. της Ενωσής μας με την υπ' αριθμ. 41/5-1-10 απόφαση, αφού έλαβε υπόψη του τα άρθρα 5,9,11,15 και 29 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, επέβαλε τις παρακάτω ποινές
• Στα σωματεία: ΑΟ Ατταλης, ΑΟ Μαρμαρίου, Σκεπαστή, Ελλήσποντο επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 50.00 ευρώ λόγω μη παρουσίας γιατρού στους αγώνες 2-3/1/10 που ήταν γηπεδούχα.
Στον προπονητή της Προποντίδας κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Κ. επιβάλλεται ποινή .....
αποκλεισμού 2 αγωνιστικών από τους αγωνιστικούς χώρους για τον αγώνα Προποντίδα-Αρτάκη.
• Στο σωματείο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ επιβάλλεται ποινή ΑΥΣΤΗΡΗΣ εγγράφου επιπλήξεως. Στα σωματεία: Πισσώνα, Σκεπαστή και στον παράγοντα κ. Θαλασσινό (Σκεπαστή) επιβάλλεται ποινή εγγράφου επιπλήξεως.
* Στο σωματείο ΦΟΙΝΙΚΑ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ για ρίψη φιάλης νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την Ιστιαία.
• Σε έγγραφη απολογία καλούνται, το σωματείο Σκεπαστή και οι παράγοντες/προπονητές: Ν. Καλοκαιρινός (Ταμυναϊκός), Ιω. ΤΣΟΥΛΟΣ, Γ.ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ (Αγ. Νικόλαος), Ροκάκης, Κικίδης (Λήλας), Κ. Γλύκος (Ιστιαία), Ε. Μπενίσης, Α. Τζελάς (Αυλίδα)
- Ο αγώνας ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ-ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ (νεων) κατακυρώνεται με 3-0 υπερ των γηπεδούχων και επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ στον ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ
- Ο αγώνας ΑΦΡΑΤΙ-ΑΙΟΛΟΣ (ΠΑΊΔΩΝ) κατακυρώνεται με 3-0 υπερ των φιλοξενουμένων και επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ στο ΑΦΡΑΤΙ, το οποίο ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
- Ακόμη αποφασίστηκε όπως αναιρεθεί η χρηματική ποινή των 50 ευρώ που είχε επιβληθεί στον Αστερα Βατώντα, διότι υπήρχε γιατρός στο γήπεδο, στον αγώνα του με το Κοντοδεσπότι.
-Επισης θα σταλεί έγγραφο σε όλα τα σωματεία, με την υπενθύμιση να αναγράφονται από το νο. 1 έως το 11 στις φανέλες των 11 βασικών ποδοσφαιριστών και από το νο. 12 έως το νο. 18 στις φανέλες των αναπληρωματικών.
- Τέλος, αναβάλλεται ο αγώνας της 10-1-2010 ΣΚΥΡΟΣ-ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, λόγω μη εκτέλεσης των δρομολογίων προς και από τη Σκύρο του οχηματαγωγού ΑΧΙΛΛΕΑΣ.