Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Με την άφιξη οπαδών ΟΣΦΠ και ΠΑΟ


Φάρσα για βόμβα στο φάιναλ φορ 
γυναικών του βόλεϊ
 «Μπαρούτι» μύριζε η ατμόσφαιρα στο Ρέθυμνο από το πρωί του Σαββάτου, όπου διεξάγεται το φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ. Λίγο πριν από την έναρξη του Α' ημιτελικού Ηρακλής - Ολυμπιακός, έγινε απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας! Η αστυνομία εκκένωσε άμεσα στο.........
γήπεδο, έγινε έλεγχος από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για φάρσα. Τελικά, έπειτα από περίπου μισή ώρα, δόθηκε το «ok» για την είσοδο των ομάδων και των οπαδών.
Αλλαξαν ξενοδοχείο στους δημοσιογράφους...
 Νωρίτερα, υπήρξε επεισόδιο από οπαδούς του Ολυμπιακού που... ανάγκασαν τους δημοσιογράφους να αλλάξουν ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα, πάνω από 50 οπαδοί του Ολυμπιακού κατέφθασαν το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου διαμένουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και δημοσιογράφοι, απαιτώντας δωμάτιο.

Οι οπαδοί υποστήριζαν ότι η κράτηση είχε γίνει από έναν... χορευτικό σύλλογο των Μεγάρων (!), ωστόσο οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου αρνούνταν να τους εξυπηρετήσουν. Οι φίλαθλοι στη συνέχεια τα έβαλαν με τους υπαλλήλους, αλλά και με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ., Στέλιο Προσαλίκα, ενώ στη συνέχεια έκαναν την εμφάνισή τους και δυνάμεις των ΜΑΤ.
 Τελικά, ύστερα από ώρες διαβουλεύσεων, οι δημοσιογράφοι άλλαξαν ξενοδοχείο για να μείνουν οι οπαδοί.
Κίνδυνος για «ραντεβού» οπαδών
 Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να φτάσουν στο Ρέθυμνο και οπαδοί του Παναθηναϊκού, γεγονός που σημαίνει ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος επεισοδίων. Στις 20:00, διεξάγεται ο β' ημιτελικός Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις της πόλης βρίσκονται σε εγρήγορση για να αντιμετωπιστεί άμεσα τυχόν ραντεβού των οπαδών των δύο ομάδων.
Να σημειωθεί πως ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 19:00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Σάββατο (Ημιτελικοί)
17:00 Ηρακλής - Ολυμπιακός (Α' ημιτελικός)
20:00 Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός (Β' ημιτελικός)
Κυριακή (Τελικός) 19:00 Νικητής Α' ημιτελικού - Νικητής Β' ημιτελικός