Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Τετ-α-τετ με Χρυσικόπουλο στο Παρίσι


Ο Βαλβέρδε και ο... Ντουντού
απασχολούν τον Ολυμπιακό
Όσο φτάνουμε προς το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος, τόσο φουντώνουν οι φήμες για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Λιμάνι και μάλιστα από την Παρασκευή, ο γενικός διεθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος, είναι στο Παρίσι, όπου θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό σχετικά με τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
Ωστόσο, επισήμως, οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι ο κ. Χρυσικόπουλος πήγε στην Ιταλία για να επισκεφτεί την φοιτήτρια κόρη του και ότι απλά το......

Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στο Παρίσι με τη σύζυγό του και όχι με τον... Βαλβέρδε. Ωστόσο, από Δευτέρα θα μεταβεί στο Μπορντό, όπου θα περιμένει την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Champions League στους «16».
Πάντως, σύμφωνα με... ανεπίσημες πληροφορίες οι δύο πλευρές θα συναντηθούν στην «πόλη του φωτός». Αλλες πηγές θεωρούν τον Βαλβέρδε «κλεισμένο». Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, ο Βάσκος αναμένεται να εισπράξει 1.200.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου του, ενώ στο Ρέντη θα βρεθούν ξανά οι Ασπιάθου και Ποθκάνο ως άμεσοι συνεργάτες του.
Ωστόσο, κάποιες άλλες, φέρουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Έρικ Γκέρετς, ο οποίος έχει το ίδιο κασέ με τον Ισπανό (περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως). Ο Βέλγος τεχνικός θέλει να συμφωνήσει πρώτα για τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Χιλάλ και μετά να συζητήσει επίσημα με τους «ερυθρόλευκους».

Ενοχλήσεις πάλι ο Ντουντού
Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ντουντού θα πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, τελικά αυτό δεν θα συμβεί καθώς ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τους Γιαννιώτες και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς «αναγκάστηκε» να τον αφήσει εκτός αποστολής.
Βέβαια το σημαντικότερο είναι το εάν ο Βραζιλιάνος θα είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει του επαναληπτικού με την γαλλική Μπορντό, αλλά και για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» στις 21 Μαρτίου στο «ΟΑΚΑ». Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Όσκαρ.