Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΠΑΟ


«Νικήστε και κόψτε τους το βήχα» 
το μήνυμα του Πατέρα
Παρουσία του Νικόλα Πατέρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (16:45) με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» πήγε στην Παιανία το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως συνηθίζει παραμονές των αγώνων πρωταθλήματος, παρακολούθησε μέρος από την τελευταία προπόνηση των.......
«πρασίνων» και κατόπιν είχε τετ-α-τετ με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κώστα Αντωνίου, στους οποίους έστειλε μήνυμα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τους αρκάδες.
«Νικήστε και κόψτε τους το βήχα»
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον τεχνικό και τον football manager της ομάδας να μεταφέρουν στους παίκτες ότι σίγουρα η πίκρα και η στεναχώρια από την βαριά ήττα από την Σταντάρ Λιέγης είναι μεγάλη στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», ωστόσο δεν θα πρέπει να μείνουν άλλο σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς οι υποχρεώσες των πρασίνων τρέχουν και ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να κάνουν πέντε νίκες στα πέντε ματς που απομένουν, ώστε να μην τους ενδιαφέρει τι θα πράξουν οι διώκτες τους αρχής γενομένης από το ματς της Τρίπολης και όπως είπε ο Πατέρας «νικήστε τον Αστέρα, για να τους κόψετε τον βήχα».