Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Για όσα έγιναν με Ατρόμητο
Απαγόρευση εισόδου σε Κασναφέρη για ένα μήνα

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα θα πρέπει να μείνει ο Γιώργος Κασναφέρης. Αυτή είναι η τιμωρία που επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή στον τιμ μάνατζερ της Ξάνθης για τη συμπεριφορά του στο .....
εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.
Για την ίδια αγωνιστική, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης, Εργοτέλης, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ καλούνται να πληρώσουν χρηματικά πρόστιμα, όπως και η ΠΑΕ Λάρισα για την 28η αγωνιστική. Σε ότι αφορά το Νίκο Κεχαγιά, τον προπονητή της Ξάνθης, που είχε κληθεί σε απολογία για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, απαλλάχθηκε.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής για την 29η αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Γ.Κασναφέρη ( εκπρόσωπο) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της κ. Γ. Κασναφέρη : επιβάλλει στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη συνολική χρηματική ποινή είκοσι τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον εκπρόσωπο κ. Γ. Κασναφέρη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Λάρισα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 26η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Ν. Κεχαγιά (προπονητή) : Για τη συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κ. Ν.Κεχαγιά : απαλλάσσονται.