Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ο Κόκκαλης κάλυψε
 την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου,
επιστρέφει ο Μέλμπεργκ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 26.000.000 ευρώ, με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της πειραϊκής εταιρείας, Σωκράτη Κόκκαλη, να καταβάλλει τα εναπομείναντα 10.000.000 ευρώ και να διατηρεί το ποσοστό του.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την αύξηση κάλυψαν ο κ. Κόκκαλης (14.970.375), η εταιρεία REDLAND AE, που είναι συμφερόντων του ........
 Λαυρεντιάδη (10.004.895), η κυρία Μαρμαρά (994.580) και λοιποί μικρομέτοχοι (30.150).
Πλέον, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι η ακόλουθη: Σωκράτης Κόκκαλης 78,50%, REDLAND AE 10%, Ερασιτέχνης Ολυμπιακός 10%, κυρία Μαρμαρά 1% και λοιποί μέτοχοι 0,50%.
Επέστρεψε ο Μέλμπεργκ
Μία μέρα μετά τον Ντουντού, σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε κι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παρότι υπολογιζόταν πως θα ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα, αυτός επέστρεψε την Πέμπτη, αρκετές μέρες νωρίτερα και θέτει υποψηφιότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Αρη. Ενδεχομένως πάντως, ο Μπάντοβιτς να προτιμήσει να τον προφυλάξει ενόψει των πλέι οφ.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τους θεσσαλονικείς, έχοντας στο μυαλό τους πως είναι πολύ σημαντική η κατάκτηση των τριών βαθμών. Οπως έχουμε αναφέρει, σε περίπτωση νίκης, οι ερυθρόλευκοι θα μπουν με πλεονέκτημα στα πλέι οφ.
Σκέψεις για 4-3-3
Στη πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, ο Μπάντοβιτς έκανε και τις πρώτες δοκιμές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Ο Πάρντο, που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Νικοπολίδη, θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην αμυντική γραμμή δοκιμάστηκε η τετράδα που αγωνίστηκε στην Κομοτηνή. Ο Γκαλίτσιος δεξιά (δοκιμάστηκε και ο Πάντος), ο Ντομί αριστερά και οι Ζεβλάκοφ, Κυριάκος Παπαδόπουλος ως κεντρικό δίδυμο.
Ο μαυροβούνιος τεχνικός έδειξε διάθεση να αλλάξει εκ νέου τον σχηματισμό και από το 4-4-2 να επιλέξει ένα 4-3-3. Ο Μαρέσκα αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, με τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Τοροσίδη λίγο μπροστά του, ο Λούα Λούα στο δεξί φτερό, ο Οσκαρ στο αριστερό και ο Ντιόγκο, που εκμεταλλευόμενος τις απουσίες Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ επιστρέφει μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα (από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη), μοναδικός προωθημένος.
Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ο Ντάρμπισαϊρ πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Για δεύτερη διαδοχική ημέρα απουσίασε από την προπόνηση ο Ζαουάντ Ζαϊρί, για προσωπικούς του λόγους.
Στο Καραϊσκάκη το European Club Association
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη το European Club Association, με την συμμετοχή των μελών του από την νοτιοανατολική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν ομάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Μάλτα και το Ισραήλ. Η διοργάνωση γίνεται από το European Club Association σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.