Σάββατο 17 Απριλίου 2010

«Σπάει τον πάγο» Τζίγκερ - Πατέρα

«Ειρήνη» στον ΠΑΟ θέλει ο Βγενόπουλος,
νέο πρόεδρο ζητά ο Π.Γιαννακόπουλος

Ο Π. Γιαννακόπουλος θέλει νέο πρόεδρο στον ΠΑΟ,
ενώ ο Βγενόπουλος ελπίζει σε ειρηνικό πολυμετοχικό

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει αναλάβει ρόλο ειρηνοποιού στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Ο Mr MIG θέλει να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Νικόλα Πατέρα και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ώστε να μπορέσει το «Τριφύλλι» να προχωρήσει ενωμένο και δυνατό στο δρόμο των επιτυχιών τα επόμενα χρόνια.
Όπως χαρακτηριστικά λέει ο γνωστός επιχειρηματίας σε ανθρώπους του.....
 περιβάλλοντός του αυτά που ενώνουν τους μετόχους είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν:
«Είμαι αισιόδοξος για τις εξελίξεις. Πιστεύω ότι αυτά που ενώνουν τους μετόχους του Παναθηναϊκού είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν και αυξάνουν τη χαρά για τους τίτλους, αλλά και τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Όταν όλοι είναι ενωμένοι συμβάλλουν θετικά στην ενότητα. Αυτή τη στιγμή η διχόνοια είναι ιστορικό λάθος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, θέτοντας ουσιαστικά τις δύο πλευρές ενώπιον των ευθυνών τους.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες ο Βγενόπουλος τις τελευταίες ημέρες είχε επαφή με τον Νικόλα Πατέρα, αλλά και με τον Τζίγκερ στην προσπάθειά του να σπάσει τον «πάγο» ανάμεσα στους δύο παράγοντες.
Ο Mr MIG θέλει να κανονίσει ένα ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες, πριν από το Δ.Σ. και εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει. Οι εξελίξεις θα αποδείξουν, αν θα δικαιωθούν οι προσπάθειές του....
Ενδιαφέρον για Ζιουλί
Το όνομα του Λουντοβίκ Ζιουλί ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα στη μεταγραφική επικαιρότητα των «πρασίνων». Ο στενός φίλος του 33χρονου Γάλλου, Σεμπαστιάν Ριέρα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» τόνισε ότι έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός να τον εντάξει στη δύναμή του, εφόσον αποφασίσει ο Ζιουλί να αφήσει την Παρί:
«Ο Λουντοβίκ θα επιλέξει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί ή στον Παναθηναϊκό. Είναι οι δύο πρωταρχικές του επιλογές. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
»Ο Λουντοβίκ γνωρίζει πολύ καλά το επίπεδο του συγκεκριμένου κλαμπ. Δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα, όντας μάλιστα συμπαίκτης του Τζιμπρίλ Σισέ.
»Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ιδανική περίπτωση για τον Ζιουλί. Διεκδικεί σταθερά το πρωτάθλημα και κερδίζει τον σεβασμό στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
»Αν αποφασίσει να αφήσει την Παρί, τότε σίγουρα θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Οι προοπτικές που του ανοίγονται είναι άκρως δελεαστικές, καθώς επιδιώκει τον πρωταθλητισμό και τις διακρίσεις».
Δηλώσεις έκανε και ο μάνατζέρ του Γάλλου άσου, Αλέν Μιγκλατσιό, ο οποίος υπογράμμισε ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό:
«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό. Θα κρατήσω επιφυλακτική στάση σε όσα γράφονται. Αναμφίβολα, πάντως, το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος αποτελεί τιμή για τον Λουντοβίκ.
»Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Champions League. Το γεγονός μας αναγκάζει να αξιολογήσουμε σοβαρά πιθανή πρόταση που θα φτάσει στα χέρια μας.
»Ο Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις για τον πελάτη μου, όντας μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Ζιουλί αγωνίζεται στην Παρί, ωστόσο δεν θα απορρίψει εύκολα πιθανή δελεαστική πρόταση».