Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

«Στόχος της ΑΕΚ το πρωτάθλημα» σύμφωνα με τον Μπάγεβιτς

Θετικός για την Εθνική Ελλάδας
Tο όραμά του για την ΑΕΚ της νέας σεζόν αποκάλυψε στην εφημερίδα της Βοσνίας, «Dnevni List» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως γίνονται σωστές κινήσεις και πιστεύει πως η ομάδα που μπορεί να επιστρέψει στην.....
 κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Ντούσκο παραδέχθηκε πως η σεζόν που μόλις τελείωσε δεν άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο της ΑΕΚ και ούτε φυσικά τον ίδιο: «Είχαμε μια δύσκολη και πολύ κακή χρονιά», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και αναφέρθηκε στην... επόμενη μέρα της ομάδας του:
«Προσπαθούμε να κάνουμε τώρα κινήσεις για να είναι η ομάδα πιο ισχυρή τη νέα σεζόν. Πιστεύω πως η ΑΕΚ πρέπει να εξακολουθήσει να έχει στόχο την επιστροφή στην κορυφή».
Ο Μπάγεβιτς ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ή κάποιου άλλου συλλόγου στην Βοσνία, για να υπογραμμίσει: «Αν είχα πρόταση από την εθνική, μπορεί να τη δεχόμουν. Για ομάδα δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν θέλω να υποτιμήσω κανέναν. Η ομάδα είναι κάτι διαφορετικό. Ποτέ δεν ξέρεις».
Η «Dnevni List» στο αφιέρωμά της, πάντως, για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια και τον αποκαλεί «...θρύλο της Βελέζ, αλλά και του γιουγκοσλάβικου και ελληνικού ποδοσφαίρου».