Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Στο πλευρό των εργαζομένων
της ΣΕΛΜΑΝ ο Σίμος Κεδίκογλου

Την αμέριστη συμπαράστασή του στη μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΣΕΛΜΑΝ για το ιερότερο δικαίωμα, το δικαίωμα στην εργασία, εξέφρασε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το χώρο του εργοστασίου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.
Στη συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη με το προεδρείο του σωματείου, όπου διαβεβαίωσε, ότι θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τον αγώνα τους, καθώς-όπως είπε- «ο τόπος μας, ο οποίος έχει πληγεί σοβαρά από την αποβιομηχάνιση δεν.......
 αντέχει άλλες απώλειες θέσεων εργασίας».
Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, επίσης, ότι το εργοστάσιο της ΣΕΛΜΑΝ σε συνδυασμό με τις λιμενικές εγκαταστάσεις έχει παραγωγικές δυνατότητες που μπορούν να καλύψουν τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας.
Πρότεινε, τέλος, με τη συνεργασία όλων των βουλευτών και των φορέων του Νομού να επιδιώξουν την πραγματοποίηση σύσκεψης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων και της εργοδοσίας υπό τον Υπουργό Εργασίας -στο αμέσως προσεχές διάστημα- προκειμένου να παρουσιαστούν οι πραγματικές δυνατότητες της εταιρείας και να καταλήξουν σε μία δεσμευτική συμφωνία για την ανάκληση των απολύσεων και τη διατήρηση των υπαρχουσών θέσεων εργασίας.