Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Κ. Γκάρα, δεν υποτίμησα καθόλου τις γυναίκες όπως λάθος καταλάβατε και κυρίως, τις γυναίκες με άποψη, γνώμη και ενεργή ενασχόληση με τα κοινωνικά δρώμενα ακόμα και σε ανδροκρατούμενους χώρους.
Επειδή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ ακριβώς θα σας θυμίσω την λέξη ΑΝΑΝΔΡΟΣ του λεξιλογίου μας.
Η επίθεση που δέχομαι λοιπόν από τον "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ" χαρακτηρίζεται το λιγότερο ΑΝΑΝΔΡΗ!!! και αυτό ακριβώς εννοούσα με την......φράση μου ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.

Όσο αφορά σε εσάς να σας πω ότι:
1ον Κάνετε λάθος ότι στη συνέλευση του Ευβοικού ακούστηκε ότι έγραψα στο ίντερνετ ανώνυμα σχόλια. Δεν έχω γράψει ποτέ ανώνυμα στο ίντερνετ, ούτε και ακούστηκε κάτι τέτοιο στη συνέλευση.
2ον Ξέρω ότι ΒΛΕΠΩ και μην με συνδέετε με τον κ. Ροκκάκη. Εγώ μιλάω για τον ευατό μου και από τα γραφόμμενά μου λάθος καταλάβατε ότι ξέρω ποιος είναι. ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
3ον Ουδέποτε σχολίασα αρνητικά το έργο των κ. Μπαρίτα και κ. Μάλλιαρη στους οποίους τρέφω μεγάλη εκτίμηση πράγμα το οποίο και οι ίδιοι γνωρίζουν και φυσικά είμαι από τους πρώτους που έδωσα συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας εώς σήμερα.
4ον Τα όσα αναφέρονται στο πρόσωπο μου μάλλον έπρεπε να τα αναφέρετε για κάποιους άλλους που ίσως, έχουν πράξει τα άνω.
Τέλος, επειδή δεν "βρήκα λεφτά απο τον μπαμπά μου" και άρα πρέπει να εργάζομαι και ώς εκ τούτου δεν έχω άπλετο χρόνο να απάνταω σε ανώνυμα μυνήματα στο ιντερνετ....θα επανέλθω όταν κάποιος αναφερθεί ΕΠΩΝΥΜΑ σε εμένα
ευχαριστώ
Φώτης Παπουτσής