Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Αλεξανδρή στον πάγκο του Ολυμπιακού

Τα σενάρια για Ντεζάγκα, Ιμπαγάσα


Μπορεί οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να λιγοστεύουν, ωστόσο η πρόσληψη προπονητή καθυστερεί επικίνδυνα και παραμένει στάσιμη, καθώς ούτε την Τρίτη ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ.
Η συνάντηση του Κόκκαλη με τους συνεργάτες του στην πλατεία Αλεξάνδρας ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, αλλά τα.....
 δύο τελευταία 24ωρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν εμφανίστηκε στα γραφεία.
Ως εκ τούτου, οι οριστικές του κατευθύνσεις στην υπόθεση προπονητής, μετά την απώλεια του Βαλβέρδε, πήραν εκ νέου παράταση. Στα ονόματα των Χιμένεθ, Πελεγκρίνι και Μανθάνο, που βρίσκονται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, προστίθενται καθημερινά κι άλλα, ενώ την ίδια ώρα αυτό του Αλέκου Αλεξανδρή φαίνεται να κερδίζει θέσεις.
Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρόδο για να εξασφαλίσει το δίπλωμα της UEFA και να έχει τη δυνατότητα να καθίσει στο πάγκο του συλλόγου και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.


Επιβεβαίωση για Ντεζάγκα, διάψευση για Ιμπαγάσα
Παρότι στα διοικητικά
και στο θέμα προπονητή να μην σημειώνονται εξελίξεις, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν προσπάθειες για να προσεγγίσουν μεταγραφικούς στόχους.
Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον Ντεζάγκα, αλλά για την ώρα απάντηση του ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει. Στον Ολυμπιακό πάντως είναι αισιόδοξοι πως μέχρι την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή.
Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Κάστρο αρέσει πολύ στους «ερυθρολεύκους» για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, αλλά έχει συμβόλαιο στη Σπόρτινγκ Χιχόν και θα χρειαστεί ένα ποσό τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ για να αποδεσμευτεί.

Την ίδια ώρα, πρόταση στα γραφεία έχει φθάσει και για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που μένει ελεύθερος από την Βιγιαρεάλ, αλλά οι Πειραιώτες διαψεύδουν πως κινούνται για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιμπαγάσα «έπαιξε» δυνατά για τον ρόλο του επιτελικού μέσου και μάλιστα δέχτηκε επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες με τις φήμες να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία στις 800.000 ευρώ ετησίως.

Ο Παναγόπουλος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Παναγόπουλο έως το 2014 ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού.
«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Λεωνίδα Παναγόπουλο για την υπογραφή, από την 1η Ιουλίου, τετραετούς συμβολαίου συνεργασίας», αναφέρει σχετικά για τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Νέων του συλλόγου και συμμετέχει στην πρώτη ομάδα από το 2006, χωρίς ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια να έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος.