Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ
«Πράσινη ταφόπλακα στο ασφαλιστικό»

Με το παραπλανητικό μήνυμα «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα», η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα «εξαπτέρυγα» της υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, καταδικάζοντας τους Έλληνες να ζήσουν στην ανέχεια. Οι κόποι και οι στερήσεις των εργαζόμενων έγιναν αέρας στην δίψα του ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει την χώρα. Η έλλειψη του ικανού ηγέτη στη κυβέρνηση οδηγεί την πατρίδα μας στην καταστροφή και την αθλιότητα, με τον......
 Πρωθυπουργό να αναζητεί άλλοθι για την ανεπάρκεια του και νέους προορισμούς για τα ταξίδια του!
Πόσο χαμηλότερα θα πρέπει να πέσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων για να υπάρξουν αναπτυξιακά μέτρα; Δεν υπάρχει στο σοσιαλιστικό λεξιλόγιο του ΠΑΣΟΚ η λέξη κοινωνική δικαιοσύνη; Για ποιους δουλεύει αυτή η Κυβέρνηση και πόσο θα κρατήσει αυτό το βασανιστήριο των εξαπατημένων Ελλήνων που με την ψήφο τους είχαν την ελπίδα ότι θα λυθούν όλα τους τα προβλήματα την άλλη μέρα των εκλογών;
Η δημαγωγία είναι βαθειά ριζωμένη στα γονίδια του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και δεν είναι η πρώτη φορά που απολαμβάνει τις συνέπειες των χαοτικών του αναζητήσεων. Εκτεθειμένος απέναντι στον Ελληνικό λαό δεν έχει αντιληφθεί ότι πλέον δεν είναι αντιπολίτευση για να αντιπαρατίθεται με τα αντίπαλα πολιτικά κόμματα αλλά είναι κυβέρνηση και πρέπει να κυβερνήσει.
Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει την αντιλαϊκή της πολιτική και να μη προχωρήσει σε νέα σκληρότερα μέτρα.
Η άποψη μας είναι ότι η πραγματική προστασία του εργαζόμενου, του συνταξιούχου και κάθε έλληνα πολίτη, θα προκύψει μέσα από την ανάπτυξη και την επένδυση στον παραγωγικό πλούτο της χώρας μας. Επιτέλους, πρέπει να χτυπηθεί και η διαφθορά ουσιαστικά και αποφασιστικά σε όλα τα επίπεδα.
Η έξοδος από το ΔΝΤ, που μας έσυρε το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να γίνει βραχυπρόθεσμος «Εθνικός Στόχος» γιατί λύσεις υπάρχουν και εκτός ΔΝΤ. Η ενέργεια που έχει η Ελληνική οικονομία είναι σημαντική και το σπουδαιότερο κεφάλαιο της είναι οι Έλληνες, αυτούς πρέπει να αξιοποιήσουμε για να ξεπεράσουμε την κρίση.
Ας καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι ο λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες και ότι η έξοδος από την μέγγενη του μνημονίου δεν θα έρθει «σκοτώνοντας τον ασθενή».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ