Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΣΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΕ



ΜΕ λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση της ΕΠΣ Εύβοιας για την κλήρωση των πρωταθλημάτων περιόδου 2010-11. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, αρκετά μελή του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας (Σταθόπουλος, Καλύβας, Κουτρουμάνος) και προέδροι άλλων ενώσεων (Δημητρίου-Αθηνών, Τζανόπουλος-Δ. Αττικής). Επισης παρέστησαν, εκ .....
μέρους του Μητροπολίτη ο π. Τιμόθεος Μπαϊμπακης, η βουλευτής Κατερίνα Περλεπέ, ο αντινομάρχης Δημήτρης Ξυγκόγιαννης, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, ο Δήμαρχος Αρτάκης Tάσος Πρατσόλης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλησης Σταμάτης Γκάβαλης, ο πρ. Δήμαρχος Χαλκίδας Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο πολιτευτής Χρ. Παγώνης και ο πρ. πρόεδρος της ΕΠΣΕ Πάνος Βενιζέλος.
Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του προέδρου της Ενωσης Γιάννη Παπακωνσταντίνου και ακολούθησε, από τον ίδιο, η βράβευση του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου. Στη συνέχεια τιμήθηκαν άνθρωποι με παρελθόν και παρόν στα αθλητικά δρώμενα. Αυτοί ήταν οι: Μιχ. Εμμανουηλίδης (ΑΟΧ), Σταμάτης Αλεξανδρής (Ερέτρια), Παναγιώτης Σταυρόπουλος (Αγιος), Κώστας Γιομελάκης (Μαρμάρι), Γιώργος Στούπας (Ηρακλής Ψ.), Σπύρος Δαριβέρης (Ολυμπιακός Χ.), κι ακόμη ο δημοσιογράφος Νίκος Παπάνταζης, ο πρ. διαιτητής Σπύρος Γαρέφαλος, ο παλαίμαχος παίχτης και διαιτητής Μιχάλης Μπούρικας, ο προπονητής Παύλος Παπαδόπουλος και ο πρώην παράγοντας της ΕΠΣΕ Θανάσης Καπέτος.
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν βραβεύτηκαν οι παίχτες που ανέβασαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Α' Εθνική το 1968. Απ' αυτούς παραβρέθηκαν οι: Τάσος Τσάκαλος, Κώστας Τοκπασίδης, Βασίλης Τοκπασίδης, Τάκης Λίβας, Γιάννης Μπρατσιώτης, Σούλης Παππάς, Νίκος Σιμιτζής, Νίκος Βασιλάκος. Δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν οι: Καγιάς, Κουτσουδάκης, Δεληγιάννης. Σιγή ενός λεπτού κρατήθηκε για όσους δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή (Κακαβάς, Δ. Τσάκαλος, Κουμπιάς, Εμμανουηλίδης, Ρόγκας, Α. Τοκπασίδης, Γ. Βλάχος).
Για πρωτη φορά βραβεύτηκαν και οι πρώτοι σκόρερ των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ. Aυτοί ήταν:
Δ' ΕΘΝΙΚΗ (7ος όμιλος): ΣΕΓΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΥΛΩΝΑΡΙ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΣΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΚΡΙΕΖΑ)
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΓΩΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ) ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΟΙ)
Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΤΡΑΧΗΛΙ)
Ακολούθησε η κλήρωση των τεσσάρων πρωταθλημάτων της Ενωσης (το πρόγραμμα μπορείτε να το βλέπετε σε άλλες ενότητες του site)
Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία ΤΡΙΣΤΕΛΛΑ και ο Διευθυντής της Γιάννης ΛΑΛΑΝΙΤΗΣ και ακόμη : η εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΔΟΜΗ του Κου Τάγκα Δημήτρη, το Κτημα του ΔΗΜ. Ανδρούτσου που φιλοξένησε την εκδήλωση, το κομμωτήριο MENS KAI ART, Και το ξενοδοχειο <> στην Ερετρια.