Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε
ΨΑΧΝΑ 1-9-2010

Εμείς οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αναφορικά με το θέμα της παραίτησης του γενικού αρχηγού της ομάδας κου ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΚΑΛΟΥΦΑ δηλώνουμε τα εξής: η τεράστια προσπάθεια συνεχής ανόδου του σωματείου μας που άρχισε την περυσινή αγωνιστική περίοδο και συνεχίζεται και φέτος είναι άρτια συνδεδεμένη με την καταλυτική παρουσία του .....
γενικού μας αρχηγού ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΚΑΛΟΥΦΑ.
Ο άνθρωπος που αποτελεί τον καλύτερο συνδετικό κρίκο αποδυτηρίων και διοίκησης δεν μπορεί να μην είναι παρών στον γολγοθά που ξεκινά για την όλους μας με την συμμετοχή τις ομάδας μας σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Οι λίγες , υπόγειες και κακεντρεχείς φωνές δεν μπορούν ούτε να μειώσουν αλλά ούτε και να αγγίξουν κανέναν από εμάς που <<ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ>> γνωρίζουμε. Συμμεριζόμαστε την αγανάκτηση και τον εκνευρισμό του ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΛΟΥΦΑ αλλά του υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι υγιείς και πραγματικοί φίλαθλοι των Ψαχνών είναι μαζί μας και μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας.

Ζητάμε λοιπόν από τον γενικό μας αρχηγό να αναιρέσει την παραίτησή του και από την διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ να μην την κάνει αποδεκτή.

Για τους προπονητές
ΑΝΤΏΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ



Για του ποδοσφαιριστές :
Οι αρχηγοί
Μ. ΣΕΓΚΟΣ
Θ. ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ
ΕΛ. ΚΑΡΑΤΖΑΣ
ΒΑΣ. ΑΝΕΣΤΗΣ