Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας κατόπιν άμεσης δραστηριοποίησης του αντιπρόεδρου του Θεόδωρου Γιαννούκου λόγω των αλλαγών που εξήγγελλε η FIFA στην καλαθοσφαίριση για νέες διαγραμμίσεις και αναβάθμιση χρονομέτρων, υποχρεώνεται να αναστείλλει την λειτουργία των κλειστών γηπέδων, Κανήθου «ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» και «ΧΑΛΚΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ» έως ότου ολοκληρωθούν οι......
 απαραίτητες εργασίες. Συγκεκριμένα διακόπτεται η λειτουργία του «ΧΑΛΚΙΑ –ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ» από τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 20 του ιδίου μήνα, αφού θα εκτελεστούν οι εργασίες στο τερέν (τρίψιμο- βερνίκωμα παρκέ).Οι ίδιες επίσης εργασίες θα εκτελεστούν και στο κλειστό στάδιο Κανήθου «ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» από τρίτη 21 Σεπτέμβριου έως και την Δευτέρα 27 του ιδίου μηνά, οπότε όλοι οι σύλλογοι που χρησιμοποιούν το τερέν του γηπέδου θα υποχρεωθούν να διακόψουν τις προπονήσεις τους.

Ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας κ ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Γιαννούκος συμμεριζόμμενοι την δραστηριότητα όλων των συλλόγων ζητούν την κατανόηση όλων των εμπλεκόμενων σωματείων για την αναγκαστική διακοπή, λόγο των επιβεβλημένων εργασιών που προέκυψαν από τις αλλαγές που εξήγγελλε η FIFA.


Γραφείο τύπου Ο.Α.Χ