Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

 «Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβούλου
στο Δήμο Χαλκιδέων»

Τον παραιτηθέντα Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, Γρηγορίου Παναγιώτη, αντικατέστησε ο επόμενος της σειράς εκλογής, κ. Κωνσταντίνου Αντώνης, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δ.Σ.
Έτσι, σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010, το μεσημέρι, ο ......
Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, υποδέχθηκε στο γραφείο του το νέο Δημοτικό Σύμβουλο, Κωνσταντίνου Αντώνη, για την πραγματοποίηση της ορκωμοσίας, παρούσης και της Δ/ντριας του Δ.Χ., κας Φωτοπούλου Ελένης.
Ο κ. Δήμαρχος, καλωσόρισε τον κ. Κωνσταντίνου στο Δ.Χ., ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
 «Εκστρατεία Ανακύκλωσης
 Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών»
Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των πολιτών για την ανακύκλωση, σας γνωρίζουμε ότι το ραδιόφωνο 100,3 & η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων και την υπηρεσία καθαριότητας, διοργανώνουν «Εκστρατεία Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών».
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 08:30 – 14:00, στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου. Στις 11:00 θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το ΣΚΑΙ, για την προβολή της όλης εκστρατείας, η οποία θα γίνεται παράλληλα και σε άλλες τρεις πόλεις (Καβάλα – Χίο και Κηφισιά) της χώρας.
Καλούμε όλους τους δημότες της πόλης να συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, ανακυκλώνοντας κάθε είδους ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες θα τοποθετούνται σε ειδικά κοντένειρ που θα υπάρχουν στο χώρο της προβλήτας.