Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά πό πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγ.Νικολάου κ. Συρόγιαννη Γιώργου και στα πλαίσια της συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε εχθές τρίτη 23/3/2012 ευρεία σύσκεψη για το σοβαρό θέμα της....
εγκληματικότητας που πλείτει την περιοχή του Αγ.Νικολάου. 
Στην σύσκεψη παρεβρεθηκαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αναστασίου Αλέξανδρος και Γουρνής Βασίλης, όλοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το θέμα αφού η κατάσταση έχει πάρει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις με καθημερινά κρούσματα κλοπών σε σπίτια.
Μετά από συζήτηση και ανταλλαγή γόνιμων απόψεων οι κάτοικοι αποφάσισαν το συντονισμό δράσεων που θα αναλάβουν το προσεχές διάστημα, καθώς και την δημιουργία συντονιστικής επιτροπής για την προσπάθεια αποτροπής των κλοπών.
Ο πρόεδρος κ. Συρόγιαννης από την πλευρά του δεσμέυτηκε ότι η απόφαση της δημοτικής κοινότητας θα έχει μορφή ψηφίσματος το οποίο μετά από παράσταση στον αστυνομικό διευθυντή Ευβοίας θα του ζητηθεί αιτιολογημένα και με στατιστικά στοιχεία η αύξηση της φύλαξης και των περιπολιών της αστυνομίας στον Αγ. Νικόλαο.
Ο πρόεδρος 
Συρόγιαννης Γιώργος