Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι!!!!

Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψει κανείς τα όσα συνέβησαν σε αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα νέων στην Εύβοια μεταξύ των ομάδων ΕΡΕΤΡΙΑ-ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου. 
Απίστευτες καταστάσεις και πιστεύω πως όλα ήταν σχεδιασμένα από κάποιους ανεγκέφαλους οι οποίοι ήθελαν να...
ρίξουν απλά ξύλο.
Το θέμα είναι πως αυτοί ξεκίνησαν τα επεισόδια αλλά στην συνέχεια ενεπλάκησαν και κάποιοι οι οποίοι υπηρετούν υποτίθεται το ποδόσφαιρο.
Και τώρα τι θα γίνει;
Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι;;;
Η εύκολη απόφαση είναι να τιμωρηθεί η Ερέτρια. Να τιμωρηθούν τα μικρά παιδιά. Η δύσκολη απόφαση είναι να τιμωρηθούν όλοι μα όλοι αυτοί που σήκωσαν το χέρι τους για τον όποιο λόγο.
Η εύκολη απόφαση θα ήταν να διακοπούν τα πρωταθλήματα υποδομών. Η δύσκολη απόφαση είναι να προστατευθούν τα πρωταθλήματα.
Έπεσε πολύ ξύλο και οι γονείς είναι πλέον φοβισμένοι. Δύσκολα κάποιος γονιός θα στείλει το παιδάκι του στα γήπεδα. Ποιος λοιπόν θα τους πείσει; Ποιος θα τους πει πως ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό;
Μέσα σ΄αυτό το κακό υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα νέων της Ερέτριας για να μην πάει στους τελικούς οι οποίοι θα γίνουν στο Νεοχώρι και έτσι να περάσει άνετα κάποια άλλη ομάδα!!!!
Η ΕΠΣΕ θα πρέπει να τιμωρήσει αυστηρά όλους αυτούς που είχαν εμπλοκή στους ξυλοδαρμούς. Να σημειώσουμε πως όλα έγιναν μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα. 
Κύριε Παπακωνσταντίνου, κύριε πρόεδρε, εύχομαι και ελπίζω να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Ήσασταν εκεί και είδατε τι και πως έγινε.