Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Εκλογές, πρόκριση, κριτική και... να περάσει ο επόμενος

Από τις... εκλογές, μέχρι την κριτική που ασκείται στην Εθνική και τον χρυσό σκόρερ Γιώργο Καραγκούνη, μίλησε μετά την πρόκριση της....
Εθνικής ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος πετούσε στα σύννεφα.
«Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα αυτή η πρόκριση. Μας αρέσει η κριτική, μας κάνει καλύτερους», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κίτρινη που δέχτηκε ο Καραγκούνης και του στερεί τη συμμετοχή στο ματς της προημιτελικής φάσης:
«Είναι κρίμα για τον Κάρα που δεν θα κάνει συμμετοχές 121 στα προημιτελικά. Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να μας σέβονται...».
Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, είπε: «Είναι δύσκολη μέρα η αυριανή για την Ελλάδα. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση, γιατί είμαστε... ωραία χώρα».
Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Με καρδιά και ψυχή»


Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, ρωτήθηκε μετά το τέλος του ματς για τη δική του εμφάνιση: «Δε θέλω να σταθώ στη δική μου εμφάνιση. Παίξαμε όλοι πολύ καλά, ομαδικά, με καρδιά και ψυχή απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τη Ρωσία, που θεωρητικά ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Κερδίσαμε, πήραμε την πρόκριση και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή, ελπίζω να κερδίσουμε και εκείνο το ματς (σ.σ. προημιτελικό) και να καταφέρουμε να περάσουμε».

Για την παρουσία του σε τέτοιο επίπεδο διοργάνωσης, σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνίζομαι σε ένα μεγάλο τουρνουά με το εθνόσημο. Αλλά ξαναλέω δε θέλω να μιλώ για μένα. Ολοι παίξαμε με καρδιά και ψυχή. Και τα 23 παιδιά ήμασταν μαζί».

Για τον κόσμο και αν πρέπει να έρθει για τον προημιτελικό, σχολίασε: «Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ αυτούς τους 3.000 που ήταν εδώ. Ναι, τους συμβουλεύω να έρθουν εδώ, να είναι δίπλα μας και ό,τι καλό είναι να γίνει, θα γίνει».