Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Έπιασε κορυφή η Καλλιθέα, πέρασε δεύτερη η Παναχαϊκή


Ο Δημήτρης Αρβανίτης σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε στην Καλλιθέα το σπουδαίο διπλό επί του Πλατανιά στο «Μάλεμε» με 1-0 στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League και τη διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας απόσταση ασφαλείας τριών βαθμών.
Σημαντική νίκη και για την ....
Παναχαϊκή με 1-0 επί της Καλλονής εντός έδρας, αποτέλεσμα με το οποίο ανέβηκε στη δεύτερη θέση και έμεινε «ζωντανή» στο... κυνήγι της ανόδου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ 1-0


Στο 27', ο Ντίνας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φουρτάδο πλάσαρε σωστά, κάνοντας το 1-0 για τους Πατρινούς, με το 20ο προσωπικό του τέρμα τη φετινή περίοδο.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-1


Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση η Καλλιθέα και μόλις στο 4' ο Μαρουκάκης, μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, το οποίο χτύπησε στο δοκάρι του Πλατανιά.

Στο δεύτερο μέρος, οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 47', καθώς το μακρινό σουτ του Μιρτσέτα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κατσίκης εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 65', λόγω της αποβολής του Μουσταφίδη, κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» στο 90+4' με «χρυσό» σκόρερ και τον Αρβανίτη, μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των Κρητικών, Λαζαρίδη.


Βαθμολογία πλέι οφ (3 αγώνες):


1. Καλλιθέα 7

2. Παναχαϊκή 5
3. Πλατανιάς 5
4. Καλλονή 2