Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Κανένα πρόβλημα

Ξέρω να παλεύω θέματα που αφορούν την ενημέρωση και την επικοινωνία και δεν θέλω καθοδηγητές. Θέλω να ξέρουν όλοι πως δεν άλλαξα και δεν θ΄ αλλάξω τον τρόπο μου, έστω κι αν μου συμβούν τα χειρότερα. Ξέρω πως όλοι έχουν τα δικά τους ΜΜΕ και άνετα μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. Δεν χρειάζεται λοιπόν κανείς να πείσει εμένα!! Ούτε κάποια θέση εξουσίας έχω, ούτε τα χρήματα διαθέτω, ούτε και εφαρμόζω το σ΄τστημα ¨πετάει ο γάιδαρος, πετάει¨!!!
Οι εκλογές τελείωσαν και το θέμα δεν μ΄ απασχολεί πλέον. Οι ....
δημοτικές εκλογές, αργούν ακόμη και εγώ δεν θα βιαστώ. Είμαι ικανοποιημένος για το ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο λαός έστειλε το μήνυμα και αυτή την άποψη είχα κι εγώ και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο λαός άφησε στην άκρη τους μπαχαλάκηδες και τους καλαμοκαβαλάρηδες και έδωσε κυβέρνηση. Αυτή την άποψη είχα κι εγώ. Πειράζει που ¨ακούω¨ καλύτερα τα μηνύματα και τις προθέσεις του λαού;;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες μου είναι πολύ εύκολο, να γράφω σε blog άλλων και να οικονομάω χωρίς να έχω καμία ευθύνη και χωρίς να δέχομαι ύβρεις και απειλές. Δεν το κάνω όμως γιατί δεν θέλω εξαρτήσεις. Έτσι θα συνεχίσω κι ας ¨χτυπούν¨όλοι μαζί.
Πάντως αυτοί που θα έπαιζαν μεγάλο ρόλο στις εκλογές και θα έδιναν καλά ποσοστά σε κάποιους, καλά θα κάνουν τώρα να πάνε για ψάρεμα!!!