Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Δεν θέλω να ενοχλούν τους φίλους μου και γι΄ αυτό απαντώ στούς λασπολόγους χωρίς να πάρω την άδεια κανενός. Κοτούλα δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ. Όποιος θέλει να πεί κάτι να το πεί μπροστά στον άλλον κι όχι δεξιά κι αριστερά σαν τις κυρα κατινούλες!!!
Μέχρι πότε θα παριστάνουν τους καλούς στον Μάλιαρη και...
μόλις γυρίζει την πλάτη θα στάζουν φαρμάκι;
Εγώ την ζήλεια την καταλαβαίνω, αλλά ας πρόσεχαν. Έφυγε απο ομάδα ο Μάλιαρης και ανέλαβαν αυτοί με τα γνωστά συστήματα να την οδηγήσουν ψηλά!! Την οδήγησαν στον υποβιβασμό. Ανέλαβε ο Μάλιαρης να κρατήσει την Ενωση Διρφύων και τον Λήλα στην Α2 και την Α1 αντίστοιχα και έκαναν ότι μπορούσαν για να μην τα καταφέρει!! Τα κατάφερε όμως και τους έκλεισε τα στόματα.
Πήγε ο Μάλιαρης στην Αρτάκη και φαγώθηκαν να λένε τις μαλ...ς τους, μέχρι να πάει ο δικός τους με τα γνωστά αποτελέσματα!! 
Η αλήθεια πονάει, αλλά είναι η αλήθεια. Εγώ δεν έχω πρόβλημα και γι αυτό τα γράφω. Ας τα αντικρούσουν και θα γράψω κι άλλα. Φυσικά θα επιλέξουν την λάσπη στα μουλωχτά.
Ας λένε ότι θέλουν. Όλοι γνωρίζουν την αλήθεια. Παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και ποδοσφαιριστές, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας την αλήθεια.
Γρηγόρη, πρόσεξε μη χάσεις τέτοιους φίλους!!