Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τελέστηκε με  λαμπρότητα, χθες 24 Σεπτεμβρίου 2012, ο αγιασμός για την έναρξη της νέας
αγωνιστικής περιόδου στην κατάμεστη αίθουσα του Συνδέσμου μας. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Παπακωνσταντίνου, μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Ε. κ. Ψαθά.
Τους προσκεκλημένους ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Τσολακίδης. Στην συνέχεια τηρήθηκε 1’ σιγή προς τιμήν του προσφάτως αποθανόντος παλαιού Προέδρου μας Αντώνη Πατρίκα.
Τον αγιασμό τέλεσε  το πρώην μέλος του......

Συνδέσμου μας Πατήρ Ναούμ Σταύρου, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσόστομου, ο οποίος βρισκόταν εκτός Χαλκίδας, προσδίδοντας μεγαλύτερη τιμή τόσο για εμάς, όσο και στην τελετή. Μετά τον αγιασμό, σε σύντομη ομιλία του, απεύθυνε τις παροτρύνσεις του προς τους νέους Διαιτητές, για τις ψυχικές και σωματικές αρετές που πρέπει να διαθέτει κάποιος, για να μπορέσει να διακριθεί στον χώρο αυτό και στην κοινωνία γενικότερα.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ε. κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εξέφρασε στους Διαιτητές, για μία ακόμη φορά, την στήριξή του, ζητώντας παράλληλα να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το καλό του Ευβοϊκού, αλλά και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Τόνισε δε ότι η πρόοδος κι η ανέλιξη έρχεται μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά.
Τον λόγο έλαβε, κατόπιν, ο Πρόεδρος της Ε. Δ. της Ε.Π.Σ.Ε. κ. Ψαθάς που τόνισε την ανάγκη
καθημερινής βελτίωσης του Διαιτητή τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στην εφαρμογή των κανονισμών για να μπορέσουν να ανεβούν επίπεδο. Σημείωσε, επίσης, ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν έχουν να φοβηθούν κανένα, διότι όπως έχει αποδείξει, αυτός είναι που προφύλασσε και θα προφυλάσσει όποιον δέχεται επίθεση.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Φανός ο οποίος ανέλυσε τις τελευταίες
αλλαγές στον κανονισμό, ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη της Ε.Δ. κ.κ. Αδάμ και Φωτίου,
ευχήθηκε στη νέα Επιτροπή που απαρτίζεται από τους Μπάμπη Καρατζά και Χρύσα Μαργαρίτη και παράλληλα έθεσε τους στόχους του Συνδέσμου για την νέα χρονιά. Αναφέρθηκε στην προτεραιότητα του Συνδέσμου να παραμείνει μια οικογένεια, ειδικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες στο άθλημα του ποδοσφαίρου (ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφους, φιλάθλους) καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, πρωτίστως, και με προσήλωση στις βασικές αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Μετά την λήξη υπήρχε μπουφές, που ήταν προσφορά της Ευβοϊκής Ζύμης την οποία ευχαριστούμε θερμά, όπως και το μέλος μας κ. Κάμπαξη, που φρόντισε γι’ αυτή την προσφορά. 
 

Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων
Τσολακίδης Απόστολος