Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2

Χαιρετισμός του Προέδρου της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κ. Σπύρου Καλογιάννη , ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου
    

 " Την Παρασκευή 28-9-2012  αρχίζει το Πρωτάθλημα  της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
     Είναι γνωστό ότι το λαοφιλέστερο άθλημα, παγκοσμίως, τα τελευταία χρόνια βαρύνεται με πολλά, που αμαυρώνουν τη φήμη του. Θέματα βίας, διαιτησίας doping , έχουν απομακρύνει χιλιάδες φιλάθλους από τα γήπεδα, ενώ η ....

εποχή που  οι φίλοι των ομάδων καθόταν δίπλα – δίπλα έχει περάσει και οι κερκίδες δυστυχώς έχουν γίνει στρατόπεδα οπαδών – εχθρών.
     Αύριο ξεκινά μια νέα χρονιά. Aς κάνουμε μια προσπάθεια.  Όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε, ο καθένας από την πλευρά του, ώστε το πρωτάθλημά μας να είναι πιο  ανταγωνιστικό με μεγαλύτερη αξιοπιστία. Εύχομαι με τη βοήθεια της Πολιτείας και τον ενεργό ρόλο όλων των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου,  να είναι μία  καλύτερη χρονιά.
Να ξαναφέρουμε τον φίλαθλο κόσμο στα γήπεδα, για το όμορφο θέαμα αλλά και  τις αξίες που πρεσβεύει το «ευ αγωνίζεσθαι», χωρίς βία στα γήπεδα, χωρίς σκιές αγωνιστικές και με καλές διαιτησίες.
     Υγεία σε όλους, καλή αγωνιστική χρονιά και κάθε επιτυχία στις προσπάθειες και τους στόχους μας".