Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Kύκλος παρεμβάσεων του Συμεών Κεδίκογλου για τα προβλήματα της υγείας – Αγροτικό Ιατρείο Αιδηψού

Ξεκινώ έναν κύκλο δράσεων και παρεμβάσεων, ώστε κατά το δυνατόν να λυθούν προβλήματα άλλοτε οξέα και άλλοτε πιο χρόνια στο χώρο της υγείας για το νομό μας, πέρα από τις μεγάλες και διαχρονικές προσπάθειες που αφορούν θέματα όπως το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, τον υγειονομικό χάρτη της χώρας κ.α.
Στα πλαίσια αυτά, ενημερώθηκα ότι το αγροτικό ιατρείο Αιδηψού σταμάτησε να λειτουργεί τους τελευταίους μήνες. Αιτία η άρνηση του....
νέου αγροτικού ιατρού να πηγαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς, όπως έκρινε ο ίδιος, ο χώρος που είχε παραχωρηθεί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές. Ενημέρωσε για αυτό με επιστολή τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, αλλά, πριν αυτός του απαντήσει, σταμάτησε να πηγαίνει ως μη όφειλε!
Αυτό προκάλεσε την παρέμβασή μου προς τον Διοικητή, ο οποίος στη συνέχεια ρύθμισε σε επαφή που είχε με τον αγροτικό ιατρό το ζήτημα και διαβεβαίωσε ότι το ιατρείο θα επαναλειτουργήσει κανονικά. Τίθεται ωστόσο ένα ζήτημα καταλληλότητας του χώρου και θα πρέπει ο δήμος να βρει κάποιο χώρο να παραχωρήσει ή να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στον παρόντα, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εξυπηρέτηση των πολιτών. Γι’ αυτό και κοινοποιώ αυτή την ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας – Αιδηψού, ώστε να προχωρήσει τις απαραίτητες ενέργειες.
Όπως για το αγροτικό ιατρείο Αιδηψού, οι πολίτες της Εύβοιας γνωρίζουν ότι είμαι στη διάθεσή τους να ακούσω τις καταγγελίες τους για τα κακώς κείμενα και να συμβάλω στη λύση τους.