Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΪ ΤΟΥ ΑΟΚ.

 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας το τμήμα βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Κύμης για το αθλητικό ήθος που επέδειξε μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις δίκαιες φωνασκίες μας. Παρότι θεωρούμε πως δεν αποτελεί πραγματική λύση η απώλεια προπονήσεων από μέρους τους, δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε την.....
παραχώρησή τους προκειμένου να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.
Επιπροσθέτως, χαιρετίζουμε την προσπάθεια της κας Μπάτσα ώστε να αποφευχθεί ο διχασμός του φίλαθλου κοινού της Κύμης. Είμαστε βέβαιοι ότι διατηρεί την ίδια επικριτική άποψη που επέδειξε στην διαμαρτυρία μας και απέναντι στις ειρωνικές αφίσες που ανήρτησε σε όλη την Κύμη ο ΑΟΚ. Θέλουμε επίσης να την ευχαριστήσουμε για τον σίγουρα αρκετό χρόνο που διέθεσε ώστε να καταφέρει να έρθει σε επαφή με τη Διοίκηση του ΑΟΚ και να κάνει τις απαραίτητες συνεννοήσεις.
Ελπίζουμε πολύ σύντομα να ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα του Γυμναστηρίου ώστε στο μέλλον να αποφευχθούν παρόμοιες δυσάρεστες παρεξηγήσεις.
Τέλος, ευχόμαστε σε όλους να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο, σε αθλητικά και μόνο πλαίσια και να νικήσει η καλύτερη ομάδα μέσα στο παρκέ.

Εκ της Διοίκησης