Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΒΟΙΚΟ ENDURO. Διευκρίνηση πρός θεατές

H ΑΜΛΕΧ Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας υπο την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΑΜΟΤΟΕ,  διοργανώνει τήν Κυριακή 14 Οκτωβρίου αγώνα ΕNDURO στήν ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, ο οποίος προσμετρά στό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2012 και στό Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας.
     Ο Αγώνας διεξάγεται κυρίως σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους αλλά και δασικά μονοπάτια με έντονες εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφη σύσταση τερέν.
    Η εκκίνηση , ο τερματισμός, το Ρark ferme, ο..... τεχνικός έλεγχος και η απονομή του αγώνα ENDURO θα γίνει την ίδια μέρα στο χώρο του Ανω Κρηπιδώματος στό τέρμα της Παραλίας της Χαλκίδας και μπροστά στο Κόκκινο Σπίτι.
    Oχήματα ομάδων, τέντες εταιρειών κ.λ.π. θα στηθούν & θα λειτουργήσουν στην προέκταση του κάτω Κρηπιδώματος, στο χώρο της προβλήτας  του Αγίου Νικολάου,  από το Σάββατο13 Οκτωβρίου το πρωί ενω ο αγώνας θα εκκινήσει & τερματίσει εμπρός απο το  Κόκκινο Σπίτι. Εκκίνηση  το πρωί της Κυριακής  στις 9.00.
          Η διαδρομή του  αγώνα ειναι σχήματος εννέα, συνολικου μηκους  190 χλμ για το  Πρωτάθλημα και 109 χλμ για το Κύπελλο, ο κύκλος του αγώνα θα γινει  3  και  2  φορες  αντίστοιχα, περιέχει 2  ειδικές  διαδρομές.  
      Η  πρωτη  ειδική  τύπου ENDURO TEST μηκους 5 χλμ βρίσκεται  στην τοποθεσία ΛΕΥΚΟ ΑΦΡΑΤΙΟΥ  και  προσεγγίζεται απ τους  θεατές ακολουθώντας το δρόμο από Χαλκίδα προς ΔΟΚΟ -  ΔΕΗ  - Αφράτι, στρίβοντας  αριστερά αμέσως ΜΕΤΑ την γέφυρα του Αφρατίου και ακολουθώντας  τον στρωμένο χαλικόδρομο για 3 χλμ περιπου πέφτεται στην αρχή & τέλος της ειδικής.  
      Η δεύτερη ειδική τύπου MOTOCROSS μήκους 3 χλμ βρίσκεται  στον ποταμό Λήλα  και  προσεγγίζεται  ακολουθώντας το δρόμο από Χαλκίδα προς ΔΟΚΟ -  ΔΕΗ  - Αφράτι,  στρίβοντας  αριστερά αμέσως ΠΡΙΝ την γέφυρα του Αφρατίου και ακολουθώντας  τον καινούργιο (αρχικά ΦΑΡΔΥ χαλικόδρομο), στη συνέχεια στρωμένο ΑΣΦΑΛΤΟΔΡΟΜΟ δίπλα στο ποτάμι, για 9  χλμ περιπου & κατεύθυνση γιά Πισσώνα, πέφτεται πάνω στην  ειδική. ( θα  υπάρχουν κατευθυντήριες πινακίδες).  Προσεγγίζεται επίσης απ τον δρόμο Χαλκίδα - Αρτάκη - Στενή, έξοδος αριστερά για Πισσώνα, τον διασχίζουμε και στη 1η εξοδο-διασταύρωση δεξιά σε ΦΑΡΔΥ χαλικόδρομο μας οδηγεί πάνω στην ειδική 2-4-6.
    Η ΑΜΛΕΧ και τα  μέλη της  φροντίζουν για την αψογη διοργάνωση  του  όλου εγχειρήματος  με  την βοήθεια  των επαγγελματιών του χώρου και της  πόλης, της Λεσχης 4 Χ 4 Χαλκίδας, τού Δήμου Χαλκιδαίων, του Λιμενικού Ταμείου, του Επιμελητηρίου Χαλκίδας  και  της  RED BULL  δίνοντας  ιδιαίτερο  χρώμα  στον  αγώνα..   Η  παρακολούθησή του  είναι  δωρεάν  και  η  ΑΜΛΕΧ  σας  προσκαλεί  όλους  στην  πόλη  μας  για  ένα  όμορφο  Σαββατοκύριακο....