Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ – Α.Ε.Λ. 3 – 3

Η καλή εμφάνιση τις ομάδας μας δεν συνοδεύτηκε με νίκη  απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Κοσκίνων. 
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε με σωστό τρόπο παιχνιδιού να διαχειριστή το παιχνίδι και πολύ γρήγορα στο 6΄με αυτογκόλ του Δημολιάννη Ταξ. βρέθηκε μπροστά στο σκορ
 Η συνέχεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο με την γηπεδούχο ομάδα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα ....
στο 28΄με ωραία προσπάθεια και σουτ πλασέ του Βλάχου, με το παιχνίδι να πηγαίνει για ημίχρονο χωρίς μεγάλη φάση στις δύο εστίες.
Το δεύτερο ημίχρονο όμως πρόσφερε διάφορα συναισθήματα στις δύο ομάδες με την ομάδα μας να παίρνει προβάδισμα στο 48΄με τον Παπαγεωργίου να βρίσκεται κοντά στο γκολ με τον Αργύρη στο 55΄και στο 66΄ο Μπαλόζι να κάνει το 1-3.
Στο 60΄είχε προηγηθεί η άδικη αποβολή για την ομάδα μας του Μπουραντά Αποστ., πληρώνοντας το χαστούκι που δέχθηκε από τον Πηρουνάκη  οποίος σωστά αποβλήθηκε αλλά ο διαιτητής κ. Γκάτσος αδίκως από υπόδειξη του βοηθού κ. Ποδάρα έδειξε κόκκινη και στον δικό μας αθλητή.
Το 3-1 φαινόταν ως σκορ ασφαλείας αλλά δεν ήταν έτσι αφού η δεύτερη κόκκινη  κάρτα στον Μπουραντά Αθαν. αυτή τη φορά και ένα λάθος από την  άμυνα έδωσε την δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να κάνει το 2-3 στο 73΄με τον Κοκκάλα και στο 90΄ο Τσαρούμης να ισοφαρίζει σε 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους αθλητές μας να μην μπορούν να πιστέψουν στο αποτέλεσμα.

ΑΕΛ
Πετράκης,  Χατζηαντωνάκης,  Πέππας,  Chomacka ( 57΄Balozi ) , Μπουραντάς Αθαν, Φλώρος, Αργύρης ( 73΄Μπούρικας ), Παπαγεωργίου, Ποδάρας , Αναγνώστου , Κακός (52΄ Μπουραντάς  Αποστ. ).
Την επόμενη αγωνιστική την Κυριακή  3/1 και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου η ομάδα μας θα παίξει με τον ΑΟ Όλυμπο Γυμνού.