Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Καλημέρα και Καλά Χριστούγεννα

Όλα τα είχαμε μέσα στο 2015, έχουμε και τα προβλήματα των ομάδων του ποδοσφαίρου.
Έχουμε δύο ομάδες στην Γ΄ Εθνική και δυστυχώς και οι δύο δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Για την μία τρώμε το παραμύθι πως όλα έγιναν την τελευταία στιγμή και πως κάνουν οι διοικούντες ότι μπορούν. Τρώμε το παραμύθι πως ποδοσφαιριστές δεν έφυγαν γιατί ήταν απλήρωτοι, αλλά επειδή υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και πως ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο γιατί δεν αγαπάει την ομάδα και δεν λέμε πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έχουν σχέση με την Εύβοια και ίσως να μην είχαν περάσει ποτέ ούτε έξω από το γήπεδο της ομάδας
Για την άλλη, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν εγκλημάτισαν το Καλοκαίρι όταν έδωσαν την ομάδα στον εφοπλιστή!!! Προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν ήξεραν...
τίποτα. Κι όμως τους τα είχαμε γράψει όλα και κάποιοι τους είχαν ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια.
Όλοι τώρα εδώ και μήνες προσπαθούν με μισόλογα κάτι να πούνε, αλλά δεν το λένε. Γιατί;
Γιατί φοβούνται την κριτική και την αντίδραση.
Όταν εμείς γράφαμε πως ο Κοτσάτος δεν υπάρχει και πως είναι τελειωμένος κάποιοι μας έλεγαν πως δεν μας πληρώνει και γι΄ αυτό τα γράφουμε. Η ουσία δεν αλλάζει. Δικαιωθήκαμε και κάποιοι δεν πρέπει να μιλούν αλλά να το βουλώσουν, γιατί θα πάθουν σοκ, όταν θα μάθουν ποιοι έφτασαν στο σημείο να στέλνουν την ομάδα στις ήττες για να εμφανισθούν ως σωτήρες και κάποιοι άλλοι για να την διαλύσουν και να έχουν την δική τους ομάδα στην θέση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριοι μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα έχουμε την ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Πάρτε το όπως θέλετε, αλλά θ΄ ανοίξουν στόματα και θα πούνε πολλά. Θα γίνει πραγματικό ξεβράκωμα και οι πραγματικοί φίλοι της ομάδας θα μάθουν όλη την αλήθεια.
Εμείς θα γράψουμε για λιοντάρια που έγιναν κότες και για κότες που θέλουν να γίνουν λιοντάρια.
Στα τοπικά πρωταθλήματα, έχουμε άλλες καταστάσεις. 
Ο κ. Αυλωνίτης τα βρόντηξε λέγοντας αυτά που είπε και καλά έκανε. Ξέραμε όλοι πως όταν μέσα στ΄ αποδυτήρια έχεις αυτόν που θέλει να είναι ο προπονητής, τι καλό περιμένεις να πετύχεις;
Ο κ. Αυλωνίτης δεν θα χαθεί. Ήδη κάποιοι ετοιμάζουν την πρότασή τους και ευχόμαστε πραγματικά να την αποδεχθεί.

Στην ΙΣΤΙΑΙΑ πιστεύουν πως το πρωτάθλημα κάποιοι το κατευθύνουν προς άλλη ομάδα και πως όσο κι αν προσπαθήσουν δεν θα τους αφήσουν να το κατακτήσουν. Δεν συμφωνώ μαζί τους και κακώς παίζουν το παιχνιδάκι των όποιων άλλων. Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ είναι στο παιχνίδι κι αν φροντίσουν την ομάδα θα μπορούν να φτάσουν στον στόχο. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών της είναι τα πάντα και όχι στις σφυρίχτρες και στα σημαιάκια των διαιτητών.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς συνεχίζουμε το ταξίδι της ενημέρωσης με την άποψή μας και χωρίς να σας κρύβουμε το παραμικρό. Εμείς δεν ακολουθούμε συμβουλές και παροτρύνσεις άλλων. Γράφουμε όταν πρέπει τις απόψεις μας και όχι όταν θέλουν κάποιοι για να κάνουν το παιχνίδι τους.
Θυμόσαστε την εποχή των εκλογών της ΕΠΣΕ και πόσοι δήλωναν ουδέτεροι και στα κρυφά προσπαθούσαν να πείσουν παράγοντες να μην ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου; Σήμερα αυτοί γλείφουν τον Παπακωνσταντίνου και είναι "οι καλύτεροί του φίλοι".
Εμείς δώσαμε μάχη και φτάσαμε στα άκρα τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους της άλλης πλευράς και το κάναμε γιατί αυτή ήταν η άποψή μας. Δεν μας ενδιέφεραν οι καλές σχέσεις με τον κ. Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του. Αυτό το πληρώσαμε ακριβά και το πληρώνουμε ακόμη. Δεν μας ενοχλεί όμως. Ήταν επιλογή μας. Ήταν η άποψή μας και δεν την αλλάζουμε ούτε και σήμερα. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέχασαν όλοι την άποψη που είχαμε για κάποιους που διοίκησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την στήριξη στους αγώνες μπαράζ. Δεν αλλάξαμε την άποψή μας γι΄ αυτούς τους κυρίους. Θα μάθετε πολλά στην συνέχεια για όλους και για όλα.
Το παραμύθι κάποιων θα τελειώσει εδώ.
Ακούω και διαβάζω για παράγοντες που είναι πίσω από τις κουρτίνες και οι οποίοι κάνουν κακό στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ποιοι είναι αυτοί και γιατί δεν λένε τα ονόματά τους;
Ακούω κάποιους να λένε πως πρέπει να φύγει ο Τόλιας και υπάρχει έτοιμη λύση.
Να το πιστέψω κι εγώ.
Είναι οι κύριοι Στούπας, Καρυστινός, Ευσταθίου, Ταρνανάς, Καρλατήρας και άλλοι.
Γιατί λοιπόν τους θέλουν πίσω από την κουρτίνα; 
Κύριοι, τελικά είναι αυτοί οι κύριοι ικανοί και έχουν οικονομική επιφάνεια ή όχι;
Χρεώνουν και στον κ. Παπακωνσταντίνου την όλη προσπάθεια για να πάμε σε αλλαγή διοίκησης στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Από την μία του λένε μπράβο για τους ανθρώπους που έπεισε για να έρθουν να διοικήσουν την άλλη ομάδα της Εύβοιας η οποία είναι στην Γ΄ Εθνική και ο ίδιος δεν το έκρυψε ποτέ, αλλά στην περίπτωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν λέμε το ίδιο.
Κύριοι Καλά Χριστούγεννα και κάντε υπομονή. 
Μετά την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα γίνει της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ για να μην γράψουμε τίποτα χειρότερο μέρες που είναι.