Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ_πολιτισμός του Δήμου Χαλκιδέων σε συνεργασία με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ, διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις, εν όψει της Πρωτοχρονιάς.



ΚΥΡΙΑΚΗ 27/12 (νέα) πλατεία Τεγοπούλου ώρα 6:00 μ.μ.



…και η Πρωτοχρονιά,

Η μεγάλη Γιορτή συνεχίζεται στην άλλη μεγάλη πλατεία του χωριού. Εκεί τρεις θαυμάσιοι μουσικοί και παραμυθάδες η Έλλη Γιαννάκη, η Έλσα Κούτινγκ και ο Φίλιππος Στρατάκης, θα μας αφηγηθούν πώς η ζέστη της φωτιάς άλλαξε την μοίρα ενός φτωχού υπηρέτη και την ιστορία της βασίλισσας με την παγωμένη καρδιά και τον γενναίο....
ιππότη.

Μετά όλοι μαζί θα ψάλλουμε τα κάλαντα, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε μαζί με Σχολεία, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βασιλικού, το ΚΑΠΗ Βασιλικού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου και τους μικρούς μουσικούς του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας.



Παιδιά σας περιμένουμε στο Εργαστήρι των Ξωτικών να δημιουργήσουμε μοναδικά στολίδια και να ζωγραφίσουμε γιορτινά τα προσωπάκια μας (face painting).

Τότε ο Άγιος Βασίλης θα έρθει ξανά γεμάτος δώρα για τα παιδιά.

Το κρασί, τα γλυκά, και το ζεστό κακάο…άφθονα

Τέλος, θα συγκεντρωθούμε όλοι στο κέντρο της πλατείας και με την δύναμη της αγάπης θα στείλουμε στον ουρανό… τις φωτεινές μας ευχές.

Σας περιμένουμε!!!!!