Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο κ. Τόλιας και οι άλλοι

Τελικά ποιοι απέμειναν στην ομάδα;
Ποιοι βάζουν έστω κι αυτά τα χρήματα που βάζουν;
Να τελειώνουμε. Αυτοί που διαπίστωσαν πως δεν θα είχαν να κερδίσουν κάτι, την έκαναν με μικρά πηδηματάκια και κάποιοι  άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Το γιατί το ξέρουν αυτοί.
Εμείς μιλήσαμε με τον κ. Τόλια, τον κ. Δημητρίου και με ποδοσφαιριστές της ομάδας, τις τελευταίες μέρες και πριν τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ.
- Είπαμε στον κ. Δημητρίου, αν δεν μπορεί να φύγει ώστε να διευκολύνει την κατάσταση.
- Είπαμε στον κ. Τόλια πως αν δεν μπορεί έστω και με λίγα λίγα χρήματα να βγάλει τις υποχρεώσεις, να αφήσει την ομάδα. Του είπαμε να οδηγήσει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση και να εξηγήσει την κατάσταση, αλλά και ν΄ ανοίξει τις πόρτες ώστε να βρεθεί ...
διοικητική λύση.
- Είπαμε στους ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν την ομάδα και να μην ακούνε τίποτα και από κανέναν. Τους είπαμε πως θα στηρίξουμε την προσπάθειά τους και πως θα είμαστε στο πλευρό τους αν δεν δοθεί λύση στα προβλήματα.
Κύριοι, φτάνει το κρυφτούλι όλων μας.
Ο Δημητρίου είπε πως αυτή η ομάδα θα τα καταφέρει και πως στην συνέχεια ο ίδιος θα κοιτάξει την δουλειά του και δεν θα αντιδρά στις προκλήσεις και σε όλα όσα αντιδρούσε.
Ο Τόλιας, δεν ξέρουμε το πως και το από που, βρήκε κάποια χρήματα και κάλυψε κάποιες ανάγκες. Ξέρουμε πως αυτό θα κάνει και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Μετά τα πράγματα θα πρέπει να έχουν μπει σε μια σειρά, αφού αν ο Κοτσάτος δεν ξεπεράσει τα επαγγελματικά του προβλήματα, δύσκολα θα βρεθούν λύσεις.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πήγαν στο Άργος και πήραν την  νίκη. Μπράβο τους λοιπόν, αλλά υπάρχει και το αύριο. Θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και τον προπονητή, για να υπάρχει αύριο. Αυτό θα φανεί μέχρι και 10 Ιανουαρίου που θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Υπομονή λοιπόν.
Που είναι όμως όλοι οι άλλοι; Γιατί έχουν εξαφανισθεί; Γιατί άφησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Υπάρχει Γενικός Αρχηγός, φροντιστής και όλα τα σχετικά;
Που είναι όλοι αυτοί οι οποίοι αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Σήμερα υπάρχει Γενική Συνέλευση. Θα πάει κανείς; θα βγει κανείς να πει πως θα βάλει τις περίπου 80-90.000 ευρώ για να καλύψει τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Αν εμφανισθεί κάποιος τότε να παραιτηθούν όλοι και να ορισθεί νέα διοίκηση.
Το αφήστε την ομάδα για να έρθουν οι άλλοι δεν στέκει.
Μόνο η Γενική Συνέλευση τ΄ αποφασίζει αυτά και όχι κάποιος που είδε φως και μπήκε.