Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κύριο Γιογιό

Επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο Ληλαντίου τον κ. Γιώργο Γιογιό, για το θέμα που υπάρχει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού και μας ενημέρωσε σχετικά.
Την Δευτέρα θα επισκεφτεί  το Σχολείο για να συζητήσει με τους δασκάλους και τον σύλλογο για όποια προβλήματα υπάρχουν και για το θέμα του κλεισίματος του....
δρόμου κατά την ώρα που αποχωρούν οι μαθητές, μας ενημέρωσε πως έχει δώσει ήδη το ανάλογο σήμα στον σύλλογο για να το τοποθετούν και να σταματά έτσι η διέλευση οχημάτων.
Αντιδήμαρχε, εκεί στο 2ο Δημοτικό ξέρετε πως εκπαιδευτικοί και σύλλογος τα πάνε περίφημα και έχουν ένα σχολείο κόσμημα. Είμαστε βέβαιοι πως με την βοήθειά σας θα τοποθετηθεί και το σκέπαστρο στην είσοδο, αλλά θα λυθεί κι ένα πρόβλημα στην αυλή του σχολείου όπου με τις βροχές έχουμε λίμνη και δεν μπορούν τα παιδιά να κάνουν την γυμναστική, αλλά και την βόλτα τους στα διαλείμματα.
Αντιδήμαρχε σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε και πιστεύουμε πως την Δευτέρα τα νέα θα είναι ευχάριστα.
Σας πετύχαμε και στις κιτρινόμαυρες χαρές σας, αφού το ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ 0 - 0 ως ΑΕΚτζή σας έδωσε χαρά.
Ελπίζω πως την Δευτέρα ως ΠΑΟΚτζής εγώ θα είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ κι εσείς επειδή θα λύσετε τα προβλήματα του σχολείου.
Καλό Σαββατοκύριακο.