Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Αυτές τις μέρες ένα πρόβλημα υγείας, δεν μας άφησε να κάνουμε όπως έπρεπε τα ρεπορτάζ, αλλά τώρα που το ξεπεράσαμε θα συνεχίσουμε.
Χθες το βράδυ ήρθε και μας συνάντησε άνθρωπος ο οποίος αγαπάει τον ΛΗΛΑ Βασιλικού περισσότερο φυσικά από εμάς, αλλά και από πολλούς από αυτούς που κάνουν ότι κάνουν στο όνομα του ΛΗΛΑ.
Μας ζήτησε να του μιλήσουμε ανοιχτά και καθαρά και να του εξηγήσουμε όλα αυτά που κατά καιρούς έχουμε γράψει για την ομάδα.
Γυρίσαμε αρκετά πίσω. Από τότε που πρόεδρος ήταν ο κ. Γεραμάνης και του .....
αποδείξαμε πως σχεδόν οι ίδιοι και οι ίδιοι πάνε κι έρχονται στην διοίκηση του ΛΗΛΑ και αποφασίζουν για την τύχη του, χωρίς ποτέ να μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα ένα σκαλοπάτι παραπάνω ή έστω να έχει γεμάτο το γήπεδο από παιδιά του Βασιλικού στα τμήματα υποδομών και κόσμο στην κερκίδα.
Του περιγράψαμε με απλό τρόπο, περιστατικά και πως οικογενειακοί φίλοι, αλλά και συγγενείς έφτασαν στο σημείο να μην λένε καλημέρα, αλλά και το χειρότερο να δημιουργούν ο ένας στον άλλον απίστευτα προβλήματα στις οικογένειές τους και στις επιχειρήσεις τους.
Ζήτησε να του μιλήσουμε για το σήμερα.
Μπήκαμε στα δύσκολα.
Του μιλήσαμε όμως. Στο τέλος κούνησε το κεφάλι του και μας είπε: "Αν όσα μου είπατε είναι αλήθεια, λυπάμαι πολύ, αλλά ο ΛΗΛΑΣ δεν θα βρει τον δρόμο του και καλά θα κάνει ο κύριος Ελευθεριάδης να πει δημόσια την αλήθεια κι αν δεν πάρει την στήριξη της Γενικής Συνέλευσης να φύγει μια ώρα νωρίτερα για να μην συντηρεί μια άρρωστη κατάσταση η οποία διαθέτει ένα τεράστιο βαρέλι χωρίς πάτο κι εκεί πέφτουν τα χρήματα διαφημιζόμενων, χορηγών, αλλά και λίγων έστω φιλάθλων οι οποίοι πληρώνουν εισιτήριο, χωρίς καμία προοπτική για την ομάδα και απλά κάποιοι παριστάνουν τους παράγοντες ή κάτι άλλο και κερδίζουν σε βάρος του ΛΗΛΑ".
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, λυπάμαι, αλλά και ο κ. Ελευθεριάδης, άδικα χάνει τον καιρό του και επέλεξε χωρίς να γνωρίζει την ομάδα από μέσα, να θέλει να είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος.
Τώρα ένα ένα θα του βγαίνουν μπροστά τα προβλήματα και θα δούμε αν μπορεί να τ΄ αντιμετωπίσει.
Ο ΛΗΛΑΣ θα ξαναγράψουμε πως έχει πολύ καλό προπονητή και θα πρέπει να φροντίσει να τον έχει τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο πρόεδρος κύριος Ελευθεριάδης είναι οργανωτικός και όπως είπε και ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου "είναι μανούλα" στο να οργανώνει εκδηλώσεις".
Εμείς θα συμπληρώσουμε πως έκανε στο γήπεδο Βασιλικού σε μικρό διάστημα, όσα δεν είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Ένα λάθος έκανε και πρέπει να το παραδεχθεί. Πρέπει ν΄ αφήσει το αγωνιστικό κομμάτι, αποκλειστικά στον προπονητή κύριο Λάμπρου χωρίς να απαιτεί σώνει και καλά πρωτάθλημα εδώ και τώρα. Αυτό αν είναι να έρθει θα έρθει, αλλά η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ δεν είναι παιχνιδάκι και απαιτεί τριπλάσιο προϋπολογισμό για να είσαι πρωταγωνιστής.
Γιατί λοιπόν να μην είναι στόχος η οργάνωση, η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν το δελτίο τους στον ΛΗΛΑ και να μην πηγαίνει η ομάδα κάθε λίγο και λιγάκι σε αλλαγές του ρόστερ;
Αν η οργάνωση ξεκινήσει τώρα, από τις υποδομές, σε 3 χρόνια ο ΛΗΛΑΣ θα γυρίσει σελίδα.
Δυστυχώς και στις υποδομές ακολουθήθηκε λάθος δρόμος. Δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες, αλλά δεν υπάρχει πλάνο από τους υπεύθυνους ή αυτό που υπάρχει δημιουργήθηκε από ανθρώπους οι οποίοι δεν γνωρίζουν την νοοτροπία των ανθρώπων του Βασιλικού και δεν βοηθούν στην παραγωγή ποδοσφαιριστών, αλλά σε ότι γινόταν και στο παρελθόν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν παριστάνουμε τον φίλο του κυρίου Ελευθεριάδη, ούτε δηλώσαμε πως τον αγαπάμε.
Αυτοί που τα λένε αυτά, είναι αυτοί οι οποίοι περιμένουν να πει το άντε γεια σύντομα.