Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Δημήτρης Τουσης

Ανακοίνωση 
Βασιλικό 04/11/2017

  Προερχόμενος από κάποιο άλλο χώρο ασχολήθηκα πιο ενεργά με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ απο την ίδρυση του ως απλός εθελοντής πιστεύοντας σε κάτι καινούριο! Το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης ενώ αρχικά είχαν αξιόλογα άτομα, τόσο σε όλη την χώρα όσο και σε επίπεδο νομού, δεν κατάφεραν.....
;να πετύχουν τους στόχους που είχαν τεθεί στα συνέδρια του κινήματος και όλοι είχαμε πιστέψει σε αυτό και αγωνιστήκαμε με όρεξη και διάθεση προσφοράς, καθώς πολύ γρήγορα αποδείχτηκε μια απο τα ίδια, δώσαμε αρκετές ευκαιρίες περιμένοντας να αλλάξει κάτι, μάταια, ενώ επίσης αρχικά το κόμμα είχε την ταυτότητα του μεσαίου χώρου στην συνέχεια πήρε στροφή προς τα αριστερά, με την οποία ποτέ δεν συμφώνησα και είχα εκφράσει στα όργανα του κινήματος. 
  Το ότι πίστεψα σε ένα νέο εγχείρημα δεν σημαίνει πως θα ακολουθώ τις επιλογές του αρχηγού του σε νέα πειράματα. 
  Θέλω να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους, πως δεν θα συμμετέχω στον «νέο» φορέα της κεντροαριστεράς, γιατί ποτέ δεν άνηκα σε αυτό το χώρο, γιατί δεν έχω πιστεί πως υπάρχουν Πρόγραμμα, Θέσεις και Προοπτικές γι’ αυτόν τον φορέα, καθώς πιστευώ δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να σώσει οτι έχει απομείνει απο τα επιμέρους κόμματα που τον αποτελούν  και γιατί το καινούριο δεν χτίζεται με παλιά και αποτυχημένα υλικά. 
  Τέλος δεν έφυγα εγώ από ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ αλλά ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ από όλα όσα πίστεψαν οι απλοί εθελοντές του και από όλα αυτά που πρέσβευε απο την ίδρυση του. 
  Κάθε ενεργός πολίτης πρέπει να προβληματίζεται, να διδάσκεται, να μαθαίνει και να αποφασίζει για το μέλλον...

Με εκτίμηση και σεβασμό
Δημήτρης Κ. Τούσης